2010.07.05. 18:42 teddike

Itt az új Pók!

Címkék: film spiderman 2011 andrew garfield

Szedjük össze mit tudunk eddig, csak nagyon vázlatosan természetesen. A Sony a Spider-Man 4 helyett úgy döntött, hogy reboot következik. Kidobott mindenkit az utcára, és teljesen új csapattal elkezdik az elejéről a történetet. Tini világban élünk, nem közel 40 éves Peter Parker kell az utcákra. A döntés természetesen anyagi szempontból is érhető, a már három filmet leforgató banda nem lett volna olcsó.

Az elmúlt hetekben folyamatosan ment a találgatás, hogy ki lesz az új Peter, amit a Sony is megelégelhetett, mert kiálltak végre a közönség elé, és hivatalosan is bejelentették, hogy Andrew Garfield fogja játszani a Pókembert. Andrew egyébként 26 éves, több kisebb szerep jutott eddig csak neki, nem nagyon ismerős számunkra. Igaz idén a The Social Network már komolyabb kihívás volt számára is. Marc Webb filmjéhez így megkaptuk a címszereplőt, jöhetnek a többiek, meg kezdődhet a forgatás:

andrew garfield

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363142513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása