2010.07.14. 23:09 teddike

Kavar a The Avengers csapatában

Címkék: film 2012 the avengers

Igazából nagyon röviden össze lehetne foglalni az eseményeket. Kezdetben csak annyit lehetett tudni, hogy a The Avengers moziban nem lesz Hulk. Aztán jött a hír, hogy Hulk az lesz, csak nem Edward Norton fogja játszani. És itt álljunk meg egy percre, mert ezzel kapcsolatban jött pár apróság, amire természetesen igaz a "pletyka" jelző is, na meg az is, hogy Edward Norton is megszólalt az ügyben. Erről itt olvashattok.

avengersA Marvel természetesen elkezdett emberkéket keresni Norton helyére, és jöttek is a pletykák, rögtön kettő is a héten, amiket vagy elhiszünk, vagy nem, mindenesetre jegyezzük fel őket: az egyik, szinte vicces hír, hogy Joaquin Phoenix legyen a szerencsés. De ma jött egy másik név is a kalapba, Mark Ruffalo. Hogy ki lesz a végén? Biztos megírjuk, de addig szerintem még sok víz le fog folyni a Dunán, és ugrálni sem fogok fél lábon egészen addig, amíg az első forgatási képet vagy előzetest meg nem látom, hogy biztosra vegyem a hírt.

A Marvel és Norton kapcsolata tehát nem sokat javult az évek alatt. Két évvel ezelőtt sem volt minden rendben a Hulk reboot forgatásán. És mint kiderült, most sem bántak éppen megfelelően egymással. Vagy az egész csak egy színes cukor, és mi zabáljuk a hatalmas belharcokat?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr433142531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása