2010.07.29. 13:24 teddike

Jövőbe látunk: The Unknowns

Címkék: film the unknowns

Ha már csajok, és Comic Con, valamit képregények, akkor jöjjön egy apró hír egy jövőben érkező filmről. Nem tudom, mennyit mond nektek a címben található képregény? Igen, a The Unknowns, nekem elsőre semmit nem mondott, de ez annyira nem lep meg, hiszen nem vagyok annyira otthon ebben a világában, viszont a főszereplő ábrázolása megtetszett.

Valamint az is, hogy Brett Ratner és cége megvette a filmesítési jogokat. A képregényt Mark A. Altman (DOA), Steve Kriozere és Monica Olsen készítette. Utóbbi volt az a hölgy, akiről a képek is készültek, mindjárt láthatjátok őket. De előtte a történet: egy átlagos nővel találkozhatunk, Alexis Devenport, aki rájön, hogy a The Unknowns nevezetű csoportnak volt a vezére/tagja, és nem tudja, hogy miért törölték a memóriáját, illetve nem sok mindenre emlékszik a múltjából.

Nem biztos, hogy a legizgalmasabb történettel lesz dolgunk, de mindenesetre ha lesz belőle valami, pl. Jessica Alba főszereplésével nagyon szívesen megnézném:

the unknowns

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133142575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása