2010.09.03. 00:30 teddike

Moziajánló: 35. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

A héten is van lehetőségünk új filmekre beülni, már csak azt sajnálom, hogy egyikre elég sokat kellett várni, így nem tudom, hogy mennyien fogják először moziban látni. Jönnek inkább a hazai bemutatók:

  • A karate kölyök (The Karate Kid): Remake, Will Smith fiával és Jackie Chan-nel. Csak ne lett volna több mint két órás a film. Ettől függetlenül ajánlott?
  • Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud): Zac Efron nevével fémjelzett mozi, ráadásul Amanda Crew is szerepet kapott benne. Egy esélyt kapnia kellene, de egyelőre jót nem olvastam róla.
  • Mese a szerelemről (Mademoiselle Chambon): Nem szedtek szét remélem, ha azt mondom, hogy semmit nem hallottam a filmről. Bár ezzel biztos sokak lelkébe beletaposok most. Kezeket fel, aki látta, vagy nézni fogja?!
  • Baarìa (Baarìa): Csak ismételni tudnám magam.

Ez a hét egyébként nem lenne rossz, az új filmeket nézve természetesen. Csak apró poén, hogy a szomszéd éppen nagyon jó minőségben nézi itthon az egyik filmet. Ennyit a mai helyzetről, a forgalmazókról, és az időben behozott filmekről.

Amerikai bemutató (szeptember 3):

  • The American: Már szerdától a mozikban, George Clooney a főszereplő - nézni fogjuk, ez egyértelmű.
  • Going To Distance: Romantikus vígjáték, Justin Long és Drew Barrymore főszereplésével.
  • Machete: Nem egy előzetest láthattunk, tudjuk, hogy mit kapunk majd Danny Trejo-tól. De nekünk természetesen november végéig várnunk kell rá.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr963142671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.09.03. 15:34:40

Láttam a The Karate Kid-et, lehet neked nem fog tetszeni..Mademoiselle Chambon..igen..szét leszel szedve :D
süti beállítások módosítása