2010.10.21. 18:50 teddike

Moziajánló: 42. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Nem egy premier közül választhatunk, ragadjuk is meg az alkalmat, és ebben a hidegben menjünk el egy jobb filmre, mert a héten még abból is lesz egy, vagy több, eldöntitek.

Hazai bemutató (október 21):

  • Tolvajok városa (The Town): Amit nyugodt szívvel tudok ajánlani! Ben Affleck nagyon jó mozit hozott össze, érdemes megnézni. Korábban még írtunk is róla, szóval olvassátok, nézzétek!
  • Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2): Igazából az egyet sem láttam, a kettőre sem fogok elmenni, ha valaki látta, tetszett neki, vagy ellenkezőleg, jöhet nyugodtan vélemény/kritika róla!
  • Alfa és Omega (Alpha and Omega): Újabb animációs mozi, 3D-ben természetesen, kutyákról vagy farkasokról. De ha jót akartok, jön november elején a GRU, az sokkal jobb!
  • Szemekbe zárt titkok (The Secret in Their Eyes): Idén a legjobb külföldi film díját kapta az Oscar-on.
  • Sejtcserés támadás (The Switch): Jennifer Aniston terhes lesz, de nem úgy ahogy most gondolnád, ráadásul olyan sejteket használt fel, amit nem kellett volna. Jól mondom?

Ha ennyi nem lenne elég, akkor lesz még Lourdes, Minden rendben lesz és Soul Kitchen. Ezekről viszont sajna nem sokat tudok, sőt!

Amerikai bemutató (október 22):

  • Paranormal Activity 2: Nálunk is, ott is, szóval világpremier, örüljünk.
  • Hereafter: Clint Eastwood és Matt Damon újabb közös filmje kilép a nagyobb közönség elé.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr33142885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.10.21. 21:04:46

Lenne mit nézni ezen a hétvégén, de szerintem most kimarad a mozi, mondjuk a Town érdekel.

ddp27 2010.10.21. 21:09:45

Nálunk jobb filmek lesznek, mint kint? Még ha itt pótlás van inkább, de akkor is, jó filmek és világpremier! Valamit biztos nézni fogunk a hétvégén.

zolee 2010.10.23. 11:59:11

Town délután, már nagyon várom, le is foglaltuk a jegyeket, bár kétlem, hogy ne lenne helyünk.
süti beállítások módosítása