2010.10.25. 18:58 teddike

Hosszabb Human Target évad várható

Címkék: sorozat human target 2010 2011

A második évad, köszönhetően a Lone Star korai kaszájának, valamint a Lie To Me korai visszatérésének, szintén korábban, már november 17-én adásba kerül, ráadásul az eredetileg tervezett péntek helyett, szerdán, az első órában. Ezzel a sorozat túlélheti ezt az évadot is. Ráadásul ezt támasztja alá, hogy a csatorna még két forgatókönyvet kért, ezzel valószínűleg meghosszabbítva a második évadot.

human target

A hosszabb/nagyobb rendelést anyagi oldalról is megközelíthetjük, hiszen ha már állnak a forgatási helyszínek, olcsóbb még pár részt forgatni, mint később újra építeni. A képen a már ismert arcok mellett, egy új állandó szereplő is feltűnik, remélem tudjátok, hogy kire gondolok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933142892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atyesz 2010.10.25. 22:26:08

Még mindig nem értem, hogy miért kell nő állandó karakter? Viszont annak örülök, hogy nem pénteken, hanem szerdán kerül adásba.
süti beállítások módosítása