2010.11.18. 23:52 teddike

Van képünk hozzá: Zoe Saldana

Címkék: film 2011 zoe saldana colombiana

Azt már tudjuk, hogy jó pár évet kell várnunk az Avatar érkezésére, mint ahogy az is kiderült, hogy a Star Trek második része sem fog a jövőre érkezni. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy Zoe Saldana nem csak ezekben a filmekben fog szerepelni, hanem rögtön egy jövő évi akcióban is feltűnik, bérgyilkosként. A sztori szerint a bosszú fogja éltetni egész életében, mivel még gyerekként láthatta a szülei halálát. Ismerős történet, remélem a megvalósításban hoznak valami meglepőt is:

colombiana

A forgatókönyvet Luc Besson is írja majd, besegít a munkálatokba. A rendező pedig Olivier Megaton lesz, akinek a Transporter harmadik részét is köszönhettük. A bemutató szeptemberre várható, és alapvetően még érdekel is a dolog. Nem lenne rossz egy badass csajt kapni, ráadásul Zoe szerintem tökéletesen alkalmas lenne a szerepre. - Már nyomtam volna a mentés gombot a bejegyzésre, miközben rájöttem, hogy a film címét nem is mondtam, Colombiana - ezt keressétek majd, ha olvasni akartok róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr123142992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása