2010.11.25. 02:43 teddike

Előzetes: "V" - Második évad

Címkék: sorozat v 2009 2010 2011

Egy éve mutatkozott be a "V", akkor novemberben, a sweeps alatt 4 részt láthattunk, majd jött egy hosszabb szünet, és csak midseason alatt tért vissza az első évad, ami a 12. epizóddal ért véget. A bemutatkozás még nagyon jól sikerült, a visszatérés viszont már kevésbé, nem hozta azokat a nézettségi adatokat, amiket a csatorna egy highconcept sorozattól elvárt volna. De amikor döntenie kellett, hogy FlashForward, vagy V, akkor utóbbinak szavazott bizalmat. Így 2011 januárjában (4-én) visszatérhet a sorozat! A jövőt illetően, még korai lenne nyilatkozni, természetesen a második évad szereplésétől függ az esetleges folytatás. - És ha már új részek, akkor jöjjön egy előzetes, ami természetesen spoileres, főleg azoknak, akik nem látták még az első évad fináléját:

A második évad forgatásával kapcsolatban vannak képeink is, amiket Wynonna-nak köszönünk szépen. Egy, kettő, három oldalra is tudunk kattintani, ha szeretnénk kicsit a kulisszák mögé is bepillantani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr903143010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása