2010.12.24. 00:18 teddike

V - Így kezdődik a második évad

Címkék: sorozat v 2009 2010 2011

Az egyik legfrissebb videó/hír a mai napon az ABC-nek köszönhető. Voltak olyan rendesek, hogy a januárban bemutatkozó második évad első részének első 14 percet elérhetővé tették mindenki számára. Bár a kérdés továbbra is adott, mennyire érdemes ilyen videókat nézni? Mennyire jó nekünk az, hogy egy cold open után várhatunk napokat a folytatásra? Én még nem néztem meg, igazából nem is tervezem, de kíváncsi lennék olyan véleményére, akik látták, hogy mit gondolnak most? Kaparják a falat vajon, hogy milyen hatalmas történettel kezdett a második évad?

Igazából, kicsit szkeptikus vagyok a dolog kapcsán, így nem nagyon gondolom, hogy most rajongók milliói vannak az öngyilkosság határán a folytatás hiányában. Az ABC meg remélhetőleg tudja, hogy mit csinál. Én mindenképpen bízok abban, hogy a második évad egy elfogadható nézettséget fog hozni, így utat nyitva a harmadik évad előtt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353143067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása