2011.01.22. 15:41 teddike

Akinek bejött az élet: Olivia Wilde

Címkék: sorozat film olivia wilde

A blog állandó látogatói már biztosan nagyon jól tudják, hogy nagy Olivia rajongó vagyok. És lehet már unják is ezt kicsit, hiszen nem egyszer fordult elő, hogy állandóan képeket raktam ki róla. A helyzet most kicsit változott, képek helyett jöjjön egy apró gondolat arról, hogy honnan indult és hol tart most, mint színésznő.

A honnan indult rész inkább arról szól, hogy én hol találkoztam vele először. És ez a Narancsvidék (második évad) volt, ahol egy leszbikus karaktert hozott, és szőkén ismerhettük meg. A sorozat után, az Alpha Dog-ban láttam ismét, ahol már többet mutatott magából mint szokott, talán először és utoljára karrierje során. A következő állomás, mindkettőnk életében a The Black Donnellys volt, majd jött az igazán nagy kiugrás számára, a House, ahol Thirteen-ként már egy egész világ megismerhette.

olivia wilde

Gondolom sokan már ezzel a szereppel is nagyon boldogak lettek volna, de itt még nem állt meg a siker útján Olivia. Folyamatos filmes felkérések követték egymást, ami talán most csúcsosodott ki a legjobban. Az első igazán nagy blockbuster az életében, a már bemutatott Tron: Legacy lett. Ezt követi, az idén bemutatásra kerülő Cowboys & Aliens, és csomó kisebb film is.

Kapott egy szerepet a nálunk mostanában látható The Next Three Days-ben, viszont már főszereplője lesz a The Change-Up-nak, amiben Ryan Reynolds és Jason Bateman is társa lesz, valamint a legfrissebb hír, hogy Elizabeth Banks és Chris Pine mellett szerepet kapott a Welcome to People-ban. És ha ez még mindig nem lenne elég, akkor visszatér House mellé is pár részre, valamint a nagyobb filmek mellett a Now és Butter szereplője is 2011-ben is.

Gondolataimat zárnám azzal, hogy ezek mellett, remélem még sok filmben és sorozatban láthatom. Igaz a sorozatos munkája biztosan háttérbe fog szorulni a mozi mellett, és House-ban sem fogjuk már annyit látni mint régen, de valamit valamiért szokták mondani. Találkozunk a moziban Olivia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503143116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása