2011.03.06. 22:07 teddike

Josh Holloway menni Community

Címkék: sorozat community 2010 2011

Nálam az év eddigi legjobb híre, hogy Josh Holloway a Lost utáni első tévés szereplése pont az egyik kedvenc szitkomomban lesz, ráadásul a két részes fináléban fog kapni egy kisebb szerepet, ami a "Son of a Bitch" jelenlegi királyának biztos nem fog problémát okozni, és mi is élvezhetjük játékát.

josh holloway

Ami a Lost utáni munkáját illeti, jelenleg is forgatják a Mission: Impossible című film folytatását, amiben Tom Cruise mellett játszhat, valamint J.J. Abrams oldalán dolgozhat (ismét). A film bemutatója csak decemberben várható, de ahogy korábban is írtam, látjuk még addig a kisebbik vásznon. Ami a Community vendégszereplést illeti, vannak már apró hírek arról, hogy milyen karaktert fog alakítani, de elégedjünk meg annyival, hogy az első évad egyik legjobb részének a "folytatásával" fogunk találkozni a fináléban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr913143169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása