2011.04.14. 11:36 teddike

A blog naplójából

Címkék: sorozat film okossagok

Gondolom észrevettétek mostanában, hogy sokkal lassabban frissül az oldal, amire nem igazán szeretnék mentséget találni, de pár dolgot szeretnék megosztani veletek, ami úgy gondolom leírja a jelenlegi helyzetet. Talán a legfontosabb, és a meló utáni időszak fő kitöltője, hogy folyamatosan készül a szakdolgozatom, ami rengeteg időmet elveszi, valamint elég sok feszültséget is teremt, ami lehet nem meglepő. Pedig most, hogy már a másodikat írom, azt gondoltam, sokkal könnyebb lesz, nem az. Ettől függetlenül folyamatosan nyomon követem az eseményeket, rengeteget olvasok a sorozatok/filmek világát érintően, de már sorozatokat sem tudok olyan ütemben nézni, mint eddig.

Ez utóbbi persze nem feltétlenül baj, hiszen munkámnak köszönhetően nagyon sok anyaghoz már idő előtt hozzájutok, igaz eddig nem nagyon tudtam ezekről írni, de az upfronts és az utána következő screening időszak alatt már nagyon sokat fog változni a helyzet. Az április még biztos a lassabb haladás jegyében fog telni, elvileg még két hetem van megírni és leadni ezt a "papírt" is, amire azért elég sok időm elment ismét. Úgy a sulira, mint ahogy a szakdolgozatra is, de remélem utána már sokkal szabadabb ember leszek. Igaz jön még egy államvizsga, de az meg már kit érdekel (*nevet*).

Ami biztos, és szaladjunk is vissza kicsit a sorozatokhoz: egy hónap múlva upfronts, amit nagyon várok már. A filmek kapcsán meg röviden annyit, hogy a héten menjetek Scream 4-et nézni, vagy jött az Unknown, de az év legnagyobb bevételeit hozó Hop is bemutatkozik. A Hop kapcsán egyébként jó tudni, hogy az élő nyuszik mellett, Kaley Cuoco is játszik benne.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr563143200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.05.08. 19:01:12

A szakdolgozat az ismerős probléma. Nekem anno egyszerre kellett kettőt írnom. (Még jó, hogy el tudtam intézni, hogy bizonyos fokig módosítva, mindkét helyre elfogadják ugyanazt.)

Ismeretlen_37501 2011.05.08. 21:55:51

[Kóczy](#11328289) Az sem lehetett egyszerű azért :) Tegnap sikerült leadnom, szóval lassan helyére kerül minden.
süti beállítások módosítása