2011.05.16. 15:26 teddike

Upfronts 2011 - A FOX sorozatai, tervei

Címkék: sorozat fox upfronts 2011 2012

Tegnap este az NBC sikeresen meglepett mindenkit a legújabb sorozataival, és a mai nem sem múlik el korai berendelések nélkül. Jobban mondva a FOX vette a fáradtságot és az esti hivatalos upfronts rendezvénye előtt már nyilvánosságra is hozta a következő évados terveit. A berendelt és a bemutatásra került sorozatok száma itt nem annyira magas mint az NBC esetében, de azt vegyük figyelembe, hogy a The X Factor érkezésével már az őszi időszakban is elhasználnak 2,5 sorozatnyi helyet. Valamint találkozni fogunk végre a Terra Nova-val is, amit ugye eredetileg még ebben a hónapban mutattak volna be.

Egy éve még így nézett ki a FOX programja. Azóta már tudjuk ugye, hogy a Terra Nova most fog bemutatkozni. Az is kiderült, hogy csak a Bob's Burger és a Raising Hope tér vissza egy második évadra. Valamint az is tiszta, hogy az évad egyik, ha nem a legjobb pilotját magáénak tudó Lone Star két rész után kaszálva lett. Nézzük idén milyen meglepetéseket tartogat nekünk a FOX:

Visszatérő sorozatok: House, Glee, Raising Hope, Bones, Fringe, The Cleveland Show, The Simpsons, Family Guy, American Dad, Bob's Burgers - The Kitchen Nightmares, American Idol (+Breaking In?)

Elkaszált sorozatok: Human Target, Lie To Me, Traffic Light, The Chicago Code, The Good Guys, Running Wilde

Az NBC műsorrend után a FOX is csalódás kicsit. Mondjuk mire is számítottam hiszen jön a The X Factor, van ugye Idol és akkor visszatérő sorozatokból is van bőven. Talán a legnagyobb "fájdalom" ha lehet ezt mondani, hogy ha már berendelték sajnos csak midseason-ban érkezik az Alcatraz.

Újonc sorozatok: Alcatraz, Terra Nova (egy éve rendelték be), The Finder (Bones spinoff), Touch - szitkomok (animációk): New Girl, I Hate My Teenage Daugther, Allen Gregory, Napoleon Dynamite + The X Factor

Így fog kinézni egy este a FOX-nál:

Hétfő

08:00 - Terra Nova

09:00 - House

Kedd

08:00 - Glee

09:00 - New Girl

09:30 - Raising Hope

Szerda

08:00 - The X Factor

09:30 - I Hate My Teenage Daughter

Csütörtök

08:00 - The X Factor

09:00 - Bones

Péntek

08:00 - Kitchen Nightmares

09:00 - Fringe

Vasárnap

07:30 - The Cleveland Show

08:00 - The Simpsons

08:30 - Allen Gregory

09:00 - Family Guy

09:30 - American Dad

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr93143221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása