2011.05.18. 13:41 teddike

Az ABC újoncai (4): Revenge

Címkék: sorozat abc upfronts revenge 2011 2012

Sorban a negyedik dráma ami idén szeptemberben fog elindulni, ráadásul azt is tudjuk, hogy szerda este 10 órától. Az első benyomások (előzetes) alapján nekem gyorsan az Eastwick jutott eszembe és már magam előtt láttam/látom a The Whole Truth féle utat, de ne legyen igazam. Ez a színes, szagos bemutatkozás nekem egyáltalán nem tetszett és a történetben sem látok annyit, hogy lekösse majd a nézőket.

A történet középpontjában Emily VanCamp karatkere áll majd, aki visszaköltözik régi lakhelyére, ami nem más mint a Hamptons. Rengeteg gazdag család, puccos partyk és természetesen rengeteg titok. Bár az új jövevényt senki nem ismeri fel, őt csak a bosszú érdeki, le akar számolni az új "szomszédokkal", akik annak idején tönkre tették családját. - Korábban sokan írtak arról, hogy Monte Cristo grófja sztori, női főszereplővel, és nagyon sok visszatekintéssel (flashback). 

Stúdió: ABC Studios, Temple Hill Entertainment

Rendező: Phillip Noyce

Író: Alexandre Dumas pére (Book), Mike Kelley

Szereplők: Emily VanCamp, Madeline Stowe, Connor Paolo, Amber Valetta, Ashley Madekwe, Christa B. Allen, Gabirel Mann, Henry Czerny, Joshua Bowman, Nich Wechsler

Premier: 2011 ősz (szeptember) szerda esténként 10 órától

Várakozási faktor: 5/10

revenge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy egy kedvelt főszereplő miatt rajongjak a sorozatért. Emily VanCamp egyik kedvenc sorozatom főszereplője, ott szerettem meg, de az előzeteseket látva a Revenge nem biztos, hogy az én kedvencem lesz. A Hamptons hangulata nagyon csábító, de nem minden a látvány, és itt sem tudom elképzelni, hogy fog a sorozat hétről hétre építkezni. Majd valami rendszer alapján elkezdi kiiktatni a családjának ártó embereket? Meglátjuk.

Folytatásban előzetes:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr153143234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása