2011.06.26. 18:10 teddike

LA Screenings 2011 - A Warner csomag

Címkék: sorozat warner 2011 2012 la screenings 2011

A héten volt szerencsém részt venni a DISCOP Budapest egyik rendezvényén, amelynek keretei között levetítették az összes újonc sorozatot (pilot). Mint azt gondolom sokan tudjátok május végén került sor az LA Screenings-re, ahol a legtöbb hazai csatorna is képviseltette magát és ahol már láthatták sokan az újonc sorozatokat, most ez az esemény Budapestre költözött és napi bontásban a nagyobb Stúdiók bemutatták újdonságaikat. Én főleg a Warner hétfői rendezvényét emelném ki, már csak azért is mert egy nagyon szép csomaggal vártak minket.

Ahogy a képek is mutatni fogják, kaptunk egy Warner táskát, jegyzetfüzetet és tollat valamint az új filmes és sorozatos katalógusok is helyet kaptak a táskában. Azóta is büszkén pakolgatok a táskába, most már csak az a kérdés, hogy leszek annyira "junkie", hogy a kártyákat még a falra is kirakjam? Mutatok nektek pár képet, igaz ezeket csak telóval sikerült készíteni de remélem a lényeg így is átjön:

warner

A folytatásban jön a többi kép is, köztük (az egyiken) a teljes program is, kiszúrható tehát, hogy melyek azok a sorozatok amiket sikerült megnézni és természetesen ezekről a jövőben várható hosszabb írás is.


warner

warner

warner

warner

warner

warnerAz utolsó négy képen láthatóak a katalógusok, sorozatos és filmes is, melyekben kisebb-nagyobb információs kártyák találhatók. Mint azt láthatjátok készült az Alcatraz-hoz is, valamint a Potter gyerek is kapott egy nagyobbat. A sorozatos kiadásban természetesen a Warner visszatérő és nyári sorozatai is helyet kaptak, szóval egy fantasztikus kis gyűjtemény ez. (A kedvencekről lesz szerintem egy külön bejegyzés is, hogy lássátok miről beszélek.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr143143265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása