2011.09.19. 20:23 teddike

Nézettség: Up All Night és Secret Circle premier

Címkék: sorozat up all night free agents the secret circle 2011 2012

Szerda, csütörtök tartogatott még pár premiert az első, de most már mondhatjuk utólag, hogy a nulladik héten. Szerdán nem a megszokott időben, harmadik órában került bemutatásra az NBC két újonc szitkomja. Az Up All Night és a Free Agents is. Mindkettőről írtunk korábban, érdemes a címekre kattintani és elolvasni a véleményt/kritikát. Csütörtökön ezek mellé megérkezett a CW következő újonca is, a Secret Circle, amelyről szintén íródott egy bejegyzés, első részről a címre kattintva olvashattok.

Ami a nézettséget illeti, nagy meglepetések nem születtek szerintem. Az Up All Night, köszönhetően a nagyon jó felvezetésnek, parádés számokat hozott. Közel 11 millióan nézték Will Arnett szenvedését/bulizását , ráadásul a 18 és 49 év közöttiek nagy számban maradtak a sorozat első negyed órájára (3,7). Ebből valamilyen szinten azért a Free Agents is megtartott pár nézőt, de a közel 6 milliós nézettség (2,1 18-49) nem sok bizakodásra adhat okot ha a sorozat átkerül majd végleges helyére. Minőségileg, illetve poénok alapján, mert voltak abban a bizonyos sorozatban, nekem teljesen azt hozták a számok, amit egyébként nagyjából vártam, arányokat tekintve persze a két újonc összehasonlításában. Az Up All Night sokkal jobban bejött, de ez már a korábbi írásból is kiderülhetett mindenkinek.

Ami a CW-t illeti, a premierek tekintetében, szerdán este bemutatták a H8R-t, ami pont annyira érdekes, amennyire a nézettség is mutatta. Bár lehet a CW-nak ennyi bőven elég, a 0,8-as demó nem jelent túl jót, bár itt olykor kaphatunk meglepően emelkedő számokat is a jövőben, ha egy olyan sztárt sikerül éppen szívatni aki több embert is érdekel majd. Ami viszont sokkal fontosabb premier volt az előző héten a csatornán, az a The Vampire Diaries és a The Secret Circle kezdés. A vámpírok az előző premierhez képest elég nagyot csökkentek, közel 12%-os veszteséget könyvelhetnek el a második évad kezdéséhez képest. Akkor a 18 és 49 év közöttiek körében 1,6-os eredményt könyvelhettek el, mostanra viszont ez 1,4-re csökkent. Össznézettségben viszont közel 3 millióval zárták az estét, és ez igaz a The Secret Circle első részére is, igaz itt demóban csak 1,2-t tudott produkálni az újonc. A héten kezd minden szinte, sokkal nehezebb dolga lesz mindkét sorozatnak, meglátjuk az erősebb mezőnyben mire lesznek képesek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753239282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása