2011.09.25. 22:07 teddike

2011/12: Elindult a szezon (harmadik hét)

Címkék: sorozat hart of dixie 2011 2012 terran nova

Kezd csökkenni a lendület, a sorozatok többsége már elindult, de azért még a következő napokra és októberre is maradt pár premier természetesen. Főleg az újoncokra koncentrálva jön az egyik kedvencem, rögtön hétfőn, valamint elindulnak még a szitkomok is pár csatornán. A nagyobb fejtörést sokkal inkább a "második részek" fogjak majd okozni szeptember utolsó hetén.

Nem hazudtam, hétfőn tényleg elindul az egyik kedvenc újoncom. Rachel Bilson főszereplésével érkezik a CW talán legértékelhetőbb sorozata ami a Life Unexpected vonalán mozogva egy kicsit visszatekint a régi drámákra. Elnézve egyébként az eddigi CW premierek nézettségét, sok jót nem jósolhatok a Narancsvidékben megismert kedvencnek, de reménykedni lehet és a Gossip Girl felvezetés rögtön az első résznél, akár még jól is elsülhet a Hart of Dixie számára. Pilotról írtam, erre lehet olvasni. Szintén hétfőn indul a Terra Nova, ami számomra továbbra is az év legnagyobb mellényúlása. Hangsúlyozom, a dupla premierből csak az első részt láttam, látvány még nem volt a helyén, de a hype-hoz képest ennyire bugyuta első részt régen láttam. Olvassátok el mit írtam pár hete a kezdésről, hétfőn meg kövessétek rögtön a második részt, amire én is benevezek. Ami biztos, hogy a hatalmas költségek miatt, bármi van, az első évad 13 részes lesz!

Szerdán kialakul a végleges ABC szitkom felhozatal. A The Middle után a héten elindul a Suburgatory, amiről bár még nem írtam, egyik legkellemesebb meglepetése volt az idei szitkom-felhozatalnak. Érdemes számolni vele. A Modern Family után pedig elindul a Happy "még mindig csoda, hogy berendeltek" Endings második évada, amivel sajnos a Revenge egy sokkal gyengébb felvezetést fog kapni. Csütörtökön egy újabb újonc, a Person of Interest kerül nagyon szomorú helyzetbe. A The Big Bang Theory helyett a How To Be a Gentleman fogja felvezetni, az évad legrosszabb szitkom-újonca címet én már oda is adnám neki, pilotról erre lehet olvasni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483256409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása