2011.10.16. 21:50 teddike

Vásárolt az ABC: Revenge, Suburgatory

Címkék: sorozat revenge suburgatory 2011 2012

Azt hiszem egy nagyon örömteli hírt kell megosztanom veletek. Igaz a napokban történt események közül nem éppen a legfrissebb, ami az ABC kis kuckójából származik, de az biztos, hogy az egyik legörömtelibb. Mondhatjuk egészen nyugodtan, hogy az egyik legjobban eltalált 40 perces network újoncnak szavazott bizalmat a csatorna. A Revenge ennek köszönhetően 22 részes lesz, ami már csak azért is jó, mert a jelenlegi történetet az évad 13. részére be szeretnék fejezni. Utána jön egy újabb, egy másik leszámolás, de ha nem szaladunk ennyire előre az időben, akkor örüljünk kicsit Emily VanCamp sikerének. Róla mindig el kell mondjam, hogy az 1986-ban született színésznő az Everwood láttán lett az egyik nagy kedvencem. Annak idején, aki követte a sorozatot, mindenki kicsit Ephram szeretett volna lenni, valamint egy vidámpark sem várt még ház előtt, de ez egy másik történet már. Az Everwood után jött a Testvérek és több évados tévés szereplés ismét. Most pedig egy újabb szerencsés választás. Az eyecandy faktor egyértelműen hatalmas neki köszönhetően a sorozatban és még attól is el tudok tekinteni, hogy színésznőként azért nem ő a legtehetségesebb, de ettől függetlenül a Revenge működik és hangulatilag is nagyon rendben van. Az első részről erre olvashattok: kattintsatok.

jane-levy.jpg

A másik, szintén nagyon szerencsés választás, a Suburgatory teljes évados berendelése. Az ABC rálépett egy olyan útra, amin jönnek az okos szitkomok. Az intelligens humor egyébként is hiányzott nekem a képernyőről, de a Modern Family érkezésével, valamint most a Suburgatory teljes évados berendelésével egy szavam nem lehet. Nagyon kis boldog csapat lehet most a szitkomos részleg, ha van olyan, hiszen a szerda estét nagyon jól összerakták. Most már csak azt a Happy Endings nevezetű csúnyaságot kellene nagyon boldogan lezárni. Visszatérve kicsit az újoncra, Jane Levy eddig nekem hatalmas meglepetés, kellemes értelemben. Játékát tekintve is jeles eddig minden, és ha már korábban említettem, eyecandy szempontjából sem utolsó. A pilotról erre tudok olvasni: kattintsatok egyet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr343308070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása