2011.10.19. 19:26 teddike

Előzetes: Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Címkék: film 2011 sherlock holmes a game of shadows

A közel tökéletes hangulatúra összevágott Sherlock előzetes megérkezett. Rengeteg akció, kecsegtető párbeszédek, jó lassított felvételek és sorolhatnám. Robert Downey Jr. megtalálta magának a második legjobb karaktert, Iron Man után persze, és azt gondolom, hogy még pár filmet várhatunk tőle ezen a vonalon is. Az Árnyjáték (mert ez lett a magyar címe) decemberben érkezik ha minden igaz a mozikba és mondanom sem kell, hogy elsők között fogok jegyet váltani erre a hullámvasútra:

Az első film is tetszett, remélhetőleg (előzetes alapján) a második is rendben lesz. Egyébként sem kell sokat várni az ilyen filmektől: szórakoztasson, kapcsoljon ki és ne akarjak közben még véletlenül sem másra gondolni vagy mocorogni a helyemen. Nem is kérdeztem, Noomi Rapace szerintetek jó lesz női főszereplőnek? Rachel McAdams nem fog ha minden igaz sokat szerepelni a folytatásban. Előzetesre hivatkozva, amit már ti is láttatok, azt gondolom nem lesz Noomival sem gond, beilleszkedik Sherlock világába és végre Moriarty is megérkezik. Arról nem is beszélve, hogy Stephen Fry is szereplője a filmnek. Sok az információ? Ne csodálkozzatok, sorolva őket egyre jobban várom a premiert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr643315688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása