2011.10.31. 19:43 teddike

Dexter: Doomsday Killer

Címkék: sorozat showtime dexter 2011 2012

Az ötödik rész után megfosztom a Dextert attól, hogy jobb legyen mint a negyedik évad. Talán ennyi esemény után ezt már nyugodtan megtehetjük. Valahogy nem pörög, nem érzem annyira erősnek mint a negyedik évadot, viszont az előzőnél sokkal jobb lehet. Főleg a remek mellékszereplőknek és Debra előléptetésének köszönhetően a Dexter továbbra is tud kellemes meglepetéseket okozni, ettől függetlenül persze egy nagyon kevés adalék hiányzik ahhoz, hogy a _legjobb_ legyen, de majd a következő évad. Újabb sorozatgyilkos, sok vallásos tartalom és beszélgetés, de nem vészesen, nem rémisztően. Plusz nagyon jó mellékszereplők, ahogy már írtam, Mos Def vezetésével. 

Alakul a történet is, ismét elindultunk az átívelő szálak felé. Szépen épül ez az évad is, erősek, sőt, olykor sokkolóak a gyilkosságok vagy ahogy bemutatják őket, plusz Dexter is fejlődik, újabb oldaláról ismerhetjük meg és ez nagyon jó. A visszatérő szereplők is hozzák a kötelezőt, szinte mindenki új helyzetben van, sikerült nagyon könnyen megmozgatni őket, és a hatodik évad már csak ezért sem tud ellaposodni. Az évad több mint fele hátra van, messze még a december, és a végkifejlet is rengeteg meglepetést tartogathat, szóval csináljuk amit Dexter is:

dexter-s6-01.jpg

Ne felejtsétek, idén Doomsday és Angels of Death, fogunk még hallani róluk, mint ahogy Mos Def karaktere is nagyon sok meglepetést fog még okozni történet szempontjából. Azt gondolom most vett igazán komoly fordulatot ez történet. Új részek vasárnap esténként, kövessétek a hatodik évadot, megéri. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463343235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása