2011.11.30. 22:01 teddike

Midseason: CBS

Címkék: sorozat cbs 2011 2012

A teljesebb kép érdekében az NBC mellé jöjjön a CBS midseason kínálata is, ami semmiben sem tér el attól, amit mostanában látunk, vagy igen? Jön majd egy újabb szitkom, valami Rob Schneider fog benne szerepelni (jól írtam a nevét?) és a sorozat címe az lesz, hogy Rob!. Meglepődtünk? Várjuk? Ne válaszoljatok! Illetve visszatér az Undercover Boss, ami a vasárnap estéket kavarhatja fel egy kicsit, hiszen a korábban is jól teljesítő műsor vezeti majd fel a The Good Wife és CSI: Miami kettőst.

Mit érdemes tudni a CBS eddigi teljesítményéről? Ezt az évadot is nyerik eddig össznézettségben, a novemberi sweeps is az övék lett. És a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közöttiek körében is nagyon jól teljesítenek. Köszönhetően a hétfői szitkomoknak valamint az NCIS megbízható teljesítményének hétről hétre ők a legnézettebbek. Pedig a minőség, ó a minőség?! Nem is érdemes ezt a témát itt felhozni, ugye? 

Maradjunk abban, hogy a hétfő nem fog változni, amint visszatérnek a téli szünetről, négy szitkom és a Hawaii Five-0 fog a képernyőre kerülni. Kedden sem változik semmi, érkezik az NCIS, NCIS:LA, Unforgettable hármas, mint ahogy szerdán is a Survivor, Criminal Minds, CSI fog folytatódni. Jaj, végre, valami változatosság, szóval csütörtökön jön a Rob!, miért is örültem? Nem is értem! A The Big Bang Theory vezeti fel az újoncot, amit a Person of Interest illetve a The Mentalist követ majd. Pénteken, A Gifted Man, amit még mindig nem kaszáltak el, majd CSI:NY illetve Blue Bloods. Vasárnap ismét lesz egy kis változatosság, az Undercover Boss, de erről írtam a bejegyzés elején.

A CBS idei listáit elnézegetve, csak a The 2-2 maradt le, nem nagyon tudjuk, hogy mikor fog bemutatkozni a sorozat, a pilotról lehet olvasni már, kattintsatok. Ami az újonc-statisztikát illeti. Hat sorozatot rendeltek be, ebből egy, a How To Be A Gentleman hasalt el, egészen rövid idő alatt, ahogy írtam a The 2-2 még nem került elő, a többi viszont még hivatalosan virágzik. Arányokat nézve, eddig ez a hatból öt, egészen jó teljesítmény, most már csak az a kérdés, hogy az évad végére mi marad ebből. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133427221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása