2011.12.06. 21:15 teddike

Midseason: FOX

Címkék: sorozat fox touch alcatraz 2011 2012

Szívesen mondanám, hogy az egyik legjobban várt kínálatot a FOX biztosítja számunkra 2012 elején, de még nem vagyok ebben teljesen biztos, az ABC is remek tervekkel érkezik jövőre. Az biztos, hogy a Touch és Alcatraz premierekkel a FOX elég magasra tette a mércét, amit nagyon sok csatornának nehéz lesz így első nekifutásra megugrani. Ráadásul az újoncok mellé érkezik még az American Idol, ami biztosan nem lesz akkora csalódás (én annak nevezném) mint az X-Factor. 

Amit ki kell emelnünk a FOX midseason kínálatában, nem csak címek felsorolásával, már dátummal, az a korábban említett, Alcatraz premier január 16-án. Ráadásul rögtön két részt fogunk kapni, január 23-tól pedig heti bontásban, a House után érkeznek az új részek. Illetve, ha nem számolok rosszul, akkor a 11. résszel, március 12-én le is pihen a sorozat. Majd március 19-től, ezt a dátumot szintén jegyezzük meg, érkezik a Touch, de egy vetítés Kiefer Sutherland legújabb sorozatából már január 25-én is lesz. A Touch egyébként szintén hétfőn, a House után fog midseason évadot futni. 

alcatraz-midseason.jpg

A kedd is kapni fog egy "nagy" visszatérőt. A Glee-től veszi majd pár részre át a helyet a második évados Breaking In március 6-tól. A poén ebben az időpontban, hogy New Girl ismétléssel fognak felvezetni majd egy teljesen új évadot. Keddenként fog továbbra is adásba kerülni a korábban említett Glee, ami után a New Girl és a Raising Hope kap helyet. Szerdán ismét van egy apró csavar, január első két hetében visszatér a Mobbed, majd az American Idol január 18-án. A zenés tehetségkutató műsor azon adásai után, amik egy órásak lesznek, érkezni fog a korábban említett Touch premier, illetve Mobbed részeket is láthatunk majd.

Csütörtökre is maradt egy apró érthetetlenség, de majd a későbbi hónapokat elnézve, biztosan választ kapunk erre a helyzetre. Bár így jobban belegondolva, a FOX egy Bones ismétléssel vezeti fel január 12-én a The Finder premiert, elképzelhető, hogy ismételnék azt a részt, amikor megismerjük a Finder karaktereit, majd érkezik egy új történet? Mindenesetre annyi biztos, hogy január 19-én már az American Idol kerül a képernyőre az újonc.

A FOX sorozatai közül már csak egy nagyon fontos szereplő maradt ki, január 13-án visszatér a Fringe, örülünk? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763443921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása