2012.05.14. 21:04 teddike

A FOX újoncai (1.): The Mob Doctor

Címkék: sorozat fox upfronts 2012 2013 the mob doctor fox upronts 2012

Az új House? Mármint, rögtön ne rakjuk rá ezt a bélyeget, igazatok van. Szóval hétfő estére kellett egy új dráma a FOX-nak, és úgy gondolták, hogy a Jordana Spiro főszereplésével felálló The Mob Doctor lesz a legjobb választás a csatornának. Bones felvezetéssel sem fognak sokra menni, pedig szerintem van potenciál a dologban. Hősnőnk, testvére tartozását kiváltva, a maffiának is dolgozni kezd, ellát pár kisebb-nagyobb sérülést, miközben próbálja családját és munkáját is kézben tartani. Kemény csaj karakter ismét a középpontban, pár ismerős arccal, Chicago utcáin.

the_mob_doctor_fox_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Sony Pictures Television

Író: Josh Berman, Rob Wright

Rendező: Michael Dinner

Szereplők: Jordana Spiro, Wendy Makkena, Jesse Lee Soffer, William Forsythe, James Carpinello, Zach Gilford, Zeljko Ivanek, Floriana Lima, Jaime Lee Kirchner 

Premier: 2012 ősz - hétfő 21:00

Várakozási faktor: 6/10

Ismerős arcok mindegyik sarokban, érdekel mit sikerül kihozniuk a dologból, 2-3 részre biztos maradok majd. Előzetesünk is van, nézzétek csak:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr554508619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása