2012.05.16. 22:08 teddike

A CBS újoncai (1.): Elementary

Címkék: sorozat cbs 2012 2013 cbs upfronts 2012

A sokat emlegetett, a sokak által szeretett Sherlock Holmes megérkezik a network tv-k kínálatába is. Örülünk? A legismertebb detektív napjainkban több feldolgozásnak örvendhet, láthattuk a filmet, már kettőt, és a BBC sorozata is megért két évadot. A vélemények egészen megosztottak, mint ahogy a történet is eléggé felemásra sikeredett. Igaz, valahogy át kellett ültetni a nyomozást New York-ba. A megoldás roppant egyszerűre sikeredett, a Scotland Yard alkalmazásában álló Sherlock-nak menekülni kellett. New York-ba kötött ki, ahol a helyi rendőrség munkáját segíti, valamint "hű" társa sem maradhat el mellőle, Joan Watson. Utóbbi partner jelen esetben egy nő lesz - feldolgoztátok ezt?

elementary_cbs_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: CBS Studios

Író: Robert Doherty (Dark Angel, Tru Calling)

Rendező: Michael Cuesta (Dexter, Homeland)

Szereplők: Jonny Lee Miller (Sherlock), Lucy Liu (Watson), Aidan Quinn (NY-i nyomozó?)

Premier: 2012 ősz - csütörtök 22:00

Várakozási faktor: 7/10

Egyértelmű, hogy érdekel a pilot, a felforgatott világ ellenére. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a CBS mit hozott ki ebből, mennyire sikerült nekik vajon elrontani a karaktert, a történetet. Vagy legyek inkább optimista? Sajnos nem tudok, azért a Person of Interest és két nagyon erős szitkommal a CBS legalább reménykedik a sikerben. Plusz, ez lehet a CBS nagy dobása idén?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr134521110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása