2012.05.16. 23:05 teddike

A CBS újoncai (4.): Golden Boy

Címkék: sorozat cbs upfronts golden boy 2012 2013 cbs upfronts 2012

Panaszkodnék egy kicsit, így az elején. A CBS idén megint önmagát hozta. Nincsenek normális képek, előzetesek sem érkeztek még, ráadásul a midseason-ra szánt újoncok még azt a keveset sem kapták meg, mint a többiek. Sztorit viszont mesélhetek, igaz csak nagyon röviden: a középpontban, lepődjünk meg, mivel CBS, egy rendőrkapitány áll majd, aki nagyon fiatalon került ebbe a pozícióba. A sorozatból megtudjuk, hogy miket kellett csináljon, mit vállalt és kinek feküdt le, hogy ezt ennyire gyorsan elérje. A sztorit a kapitány meséli el, egy interjú során.goldenboy.jpg

Gyártó/Stúdió: Warner Bros. Studios

Író: Nick Wootton (Chuck)

Rendező: Richard Shepard (Criminal Minds)

Szereplők: Holt McCallany, Chi McBride, Thoe James, Kevin Alejandro, Bonnie Sommerville

Premier: 2013 midseason/tavasz

Várakozási faktor: 4/10

Nekem elsőre egy klasszikus rendőrös sorozat lesz, nyomozással meg sok vérrel, drámával, kicsit sötétebben, de semmi extra. Nem győzött meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr864521239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása