2014.05.14. 12:23 teddike

Upfronts 2014: ABC

Címkék: abc upfronts 2014

NBC? FOX? Tudtok mindent? Kattintsatok, olvassátok el a rövid összefoglalókat a csatornákról, vagy csak simán gyertek tovább és rakjuk össze az ABC idei terveit. A FOX mellett az ABC #upfronts prezentációját sikerült megnéznem, ami a csatorna kínálata mellett sokat foglalkozik azzal, hogy milyen brandek vannak még a házban (ESPN, Marvel, Pixar, Lucas). Minden évben érdekes nézni, ahogy Paul Lee megpróbálja eladni a csatornát - ez kifejezetten jól megy neki az utóbbi évek nézettségét elnézve - valamint Jimmy Kimmel produkcióját, amivel gyakorlatilag elmondja az igazságot. Kedvencem természetesen idén is ez a rész volt, amikor megkérte, hogy feleslegesen ne fektessenek be pénzt a csatornára, valamint nagyon jó hely nekik az utolsó, a network sorrendben, mivel az NBC is itt kezdte, most pedig az első.

Természetesen nem volt olyan műsor, ami ne lett volna valamiben jó, legalábbis Paul Lee szerint, ezt ahogy sok mindent más sem, ezt sem hisszük el neki, de egy olyan csatornától, akitől még nagyon régen a Lost-ot kaptuk, várunk mindig valami kellemes meglepetést. Idén lenne ilyen? Mindenesetre a Modern Family árnyékában gyakorlatilag minden megfér és az újoncok között is találunk azért bíztató próbálkozást. De foglaljuk össze, hogy mire is számíthatunk:

  • 7 dráma, 6 szitkom - az egy éve berendelt sorozatok közül csak két dráma és egy szitkom élte túl (Agents of SHIELD, Resurrection és a The Goldbergs)
  • a legnagyobb várakozás az Agent Carter körül van
  • csütörtök Shonda Rhimes est lesz, Grey's Anatomy jön a halálsávba, a Scandal megkapja a 9 órát, a végére pedig az újonc.
  • több sorozat is két részre lesz szedve, a szünetben pedig jönnek az újoncok (ez a Shield, Scandal, Revenge, Once Upon A Time és Grey's Anatomy című sorozatokat érinti)
  • ha már Revenge, kicsit felrázzák a dolgokat, új történet, új rejtély kerül a középpontba

Újoncok: Forever, How To Get Away With Murder, Agent Carter, Secrets and Lies, American Crimes, The Whispers, Astronaut Wives Club (drámák) Selfie, Manhatten Love Story, Black-Ish, Cristela, Fresh of the Boat, Galavant (szitkomok)

Visszatérők: Castle, Grey's Anatomy, Marvel's Agents of SHIELD, Nashville, Once Upon A Time, Resurrection, Revenge, Scandal (drámák) The Goldbergs, Last Man Standing, The Middle, Modern Family (szitkomok) + Dancing With The Stars, Shark Tank  és The Bachelor többek között (reality-k)

Nem visszatérők: The Assets, Back in the Game, Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Mind Games, Once in Wonderland (drámák) Mixology, The Neighbors, Suburgatory, Super Fun Night, Trophy Wife (szitkomok)

Még nem eldöntött: Black Box, Grand Central, Mistresses, Motive, Rookie Blue

Az ABC jelenleg ezzel a felállással tervezi az indulást:

MONDAY:

8:00 p.m. “Dancing with the Stars”
10:00 p.m. “Castle”

TUESDAY:

8:00 p.m. “SELFIE”
8:30 p.m. “MANHATTAN LOVE STORY”
9:00 p.m. “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”
10:00 p.m. “FOREVER”

WEDNESDAY:

8:00 p.m. “The Middle”
8:30 p.m. “The Goldbergs”
9:00 p.m. “Modern Family”
9:30 p.m. “BLACK-ISH”
10:00 p.m. “Nashville”

THURSDAY:

8:00 p.m. “Grey’s Anatomy”
9:00 p.m. “Scandal”
10:00 p.m. “HOW TO GET AWAY WITH MURDER”

FRIDAY:

8:00 p.m. “Last Man Standing”
8:30 p.m. “CRISTELA”
9:00 p.m. “Shark Tank”
10:00 p.m. “20/20”

SUNDAY:

7:00 p.m. “America’s Funniest Home Videos”
8:00 p.m. “Once Upon a Time”
9:00 p.m. “Resurrection”
10:00 p.m. “Revenge”

Amint látjátok, csak két dráma indul el ősszel, a maradék öt, majd ha lepihennek a már ismert címek. A How To csak 15-16 részes lesz, ezt már most lehet tudni és azt is, hogy a Secrets and Lies jön majd a helyére. A Marvel's Agents of SHIELD szünetében érkezik az Agent Carter az American Crime pedig a Resurrection helyére jön majd, mivel utóbbi szintén 15-16 részes lesz.

Nem mondom, hogy a legerősebb line-up amit láthattunk az utóbbi években viszont mindenképp erősnek mondható. Ettől függetlenül vagy ezzel együtt, továbbra is adott a kérdés, mennyire ABC sorozatok ezek? A ShondaLand és a Marvel sorozatok mellett, a hatalmas szitkom kínállatal rendelkező csatornán, vajon mi fogja megélni a következő évadokat?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr386162522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása