2015.02.08. 23:44 teddike

Allegiance - Kémes, orosz saláta!

Címkék: sorozat allegiance

Az #upfronts ideje alatt még egy mondatot sem sikerült összehoznom róla, az elmúlt hetekben egyáltalán nem érdekelt a premier, a plakátok, előzetesek nem vettek meg, de bővítve az idei pilot listámat, adtam egy esélyt az Allegiance érkezésének, és engem lepett meg a legjobban, hogy nem sajnáltam utólag ezt a 40 percet. Ismét rá kellett jönnöm arra, hogy ami sokaknak csak a kábel csatornákon megy, és az a minőség, én még mindig képes vagyok egy network újoncot jobban élvezni. Nem tudjátok, hogy most mire gondolok, fogadjunk? Gyorsan válaszolok is, ott a The Americans, minden hype és/vagy buzz ellenére, engem a sorozat eleje nagyon nem vett meg, egyszerűen nem tudtam élvezni, nem érdekeltek a karakterek, nem is maradtam. Most, a kicsit hasonló témával érkező NBC újonc viszont gyorsan berántott.

allegiance.jpg

A főszereplő kivételével, aki gyakorlatilag az első CIA ügyében rögtön a családja után kell nyomozzon, mindenki ismerős valahonnan. Van itt Revenge, Newsroom, Necessary Roughness és még Sons of Anarchy szereplő is. Na de nem az "A" kategóriás fajtából. Tökéletes "B" csapat, ahol sokat segít, hogy már láttunk mindenkit valahol. A sztori sem annyira lapos, valamint a főszereplő srác körüli, zseni de valójában egy teljesen furcsa gyerek kép valamennyire érdekessé teszi a képet. Ami ezeknél is sokkal fontosabb, hogy van benne valami, ami miatt működik, halad előre a sztori, a karakterek bemutatása és jó a felvetés a teljes évadra nézve. 

A rossz hír, főleg azoknak persze, akik hozzám hasonlóan rácuppantak a kezdésre, hogy nagyon kevesen gyűltünk össze az első részre. A US nézettség minden csak nem szép. Csütörtökön, a harmadik órában nem könnyű, főleg egy How To Get Away With Murder vagy Elementary, de legfőképp az egyébként kevés network néző kegyeiért harcolni. A 18 és 49 év közöttieknél elért 1,1 nem mehet sajnos a vitrinbe. Már csak azért sem, mert a The Blacklist a felvezetés, ami nem ment rosszul. 

Maradok a folytatásra, nézzük meg mit lehet kihozni a sorozatból, plusz midseason és rossz nézettség mellett, ha kapunk egy közel lezárt sztorit, még jól is járhatunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr687153831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása