2006.12.05. 20:18 teddike

Mit nézünk?

Címkék: topmodell karsai zita nagy reka megatanc

Egy kicsit a megatancrol egyenlore! Mint tudjuk pentek este megy mar, fixen 11ig toltak, nem huztak agyon a musort, es igazabol unalmas sem volt, vegigneztem! A nezettsegek pedig magukert beszelnek, gondolok arra, hogy pentek este verik a lost ot es az odaat ot is! Viszont a celcsoport eseten(18-49ev) a lost a nyero! Lehet kovetkeztetni, gondolkodni, a lenyeg talan az, hogy 1millio korul, vagy e felett, produkal a musor, ami mar lassan elfogadhato...

A musorrol: 16 ifju, 8 lany 8 fiu kezdte meg a kuzdelmet, es probaltak hetrol hetre bizonyitani, hogy mennyire jol tudnak tancolni! Teljesen szimpatikusnak mondanam a fellepoket, vagy legalabbis annak tartottam oket eleg sokaig, most viszont valtozott a helyzet! Jelenleg mar csak 4en vannak versenybe. A zsuri viszont egyertelmuen ket embert partol, vagy ket embert segit folyamatosan, Csanad es Zita!

Minek foglalkozok en ezzel? Nos semmi extra, csak irnom kell valamirol? Ez hulyeseg, azt hiszem egyszeruen az van, hogy Karsai Zita feje, total gaz! Szval lehet, hogy tud tancolni, de en meg ezzel sem ertek egyet! Nagyon remelem nem vagyunk annyira hulyek, mi nezok, hogy megnyeressuk vele ezt a musort, mert akkor tenyleg nagyon ideges leszek!

Mi bajom van ezzel? - "Egy kis kurva" nem feltetlenul a kepei miatt, kellett az autora, ledobta a ruhakat...nem picit durva lelki vilaga lehet a csajnak, de hat ha neki ez igy jo, csinalja! Az a bajom, hogy a szinpadon, is csak dobalni es riszalni tudja magat! De tenyleg, nem fogom fel, hogy itt nalunk, miert a kurvak a sikeresek? Ertitek ti ezt? Mert en kurvara nem?! Valakinek megvan minden lehetosege, tehetsege, es jol is nez ki, de mivel nem dobalja magat, meg nez ki ugy, mint egy ribanc, mar nem is annyira jo?

Aztan itt egy masik musor! A viasaton a magyar topmodell. Mar irtam korabban, hogy miert kezdtem el nezni! Itt van nekunk Reka, velemenyem rola, mint Zitarol kb...egyszeruen egy Pamelas alkatu "ribanc"! De ez kell nekunk! A kulfoldi ugynoksegek is dicserik, de talan a most hetfon este lement musorban mondtak ki a frankot! Egyszeruen szep, jo a kisugarzasa, de konkretan szexi magazinokba valo!!!! Na itt a lenyeg! De nem, mi szeretjuk a szoke picsakat! Semmi nincs benne, ami szerintem bejovos lenne...tipik plazacica, akit mindenki egyszer megdugna, aztan meg szabadulnank tole! Na mindegy, sajnalom, ha ezek a dolgok, valakit megbantanak, de szerencsere olyan vilagban elunk, ahol lehet velemenyt formalni...

Az egyszeru, de szep, nem jo senkinek...a buzgo es szexi...vagy a ribancos...kurvas a nagyon jo...taps! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323139781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása