2007.01.16. 17:32 teddike

Golden Globe

Címkék: sorozat film 2006

Ejszaka megvolt a dijatado! Sok mindent nem szeretnek, es nem is tudnek errol irni, csak azokat a reszeket kiemelni, amik engem erdekelnek, es mondjuk ki, orulok, hogy ok nyertek!

Ezt a dijat az Oscar eloszobajanak tekintik, amin igazabol rohognom kell, de az teny, hogy dramai kategoriban, tenyleg lehet valami alapja ennek! Amugy a dijakat kulfoldi ujsagirok velemenye alapjan adjak oda! Es oszinten mondom, erdekes eredmeny szuletett tobb tekintetben is! :)

De maradjunk azoknal a reszeknel, amikre kivancsi voltam! Legjobb film Drama kategoriban a Babel lett, amit meg nem lattam, de azt hiszem mindenkeppen megnezem majd! Legjobb vigjatek pedig a Dreamgirls lett, ami szinten nagyon erdekel, szval eddig nem rossz azt hiszem! :)

Filmek teren, sokkal tobb dolog nem igazan erdekelt, hiszen nem feltetlenul szakmai zsuri adta a dijakat, de nyivan igy is van jelentosege! Egy kategoria van talan, aminek nagyon orultem, kissebb tulzasokkal, az Animacios filmek kozott a Verdak gyozott! :) Hajra Luigi! :)

Igazabol a dolgok masik resze volt fontos azt hiszem, a sorozatok ertekelese! Legjobb szinesz, egyik nagy szemelyes kedvencem lett (dramai kategoria), Hugh Laurie lett, azaz Dr. House!! Legjobb sorozat, ebben a kategoriaban, szinten nagy kedvencem a Grace klinika! Mondjuk erdekes dolog ez, hiszen a 24, Heroes, Lost kozott pont a Grace nyerjen, sebaj..akarmelyiknek tudtam volna orulni, hiszen mindegyiket lesem! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553139829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása