2007.02.07. 17:28 teddike

Lost - Harmadik évad

Címkék: sorozat lost 2006 2007

Kotelezo megmondani a frankot, hiszen az egyik kedvenc sorozatunk ma ejszaka folytatodik! 16 heten keresztul, szunet nelkul, lezarul a harmadik szeria! Nagyok sok mindent megtudtunk mar, viszont rengeteg kerdesunk lenne meg, gondolom ezzel sokan igy vagytok!

Lost, ma ejszaka, 4 - tol 5 - ig, mert toltak egy oraval! :)

Mi lesz mostantol?! Hat jo kerdes, aki meg nem koveti a harmadik szeriat, az most ne olvasson tovabb, ha jot akar! :)


Jack akcioja lehet sok mindent megvaltoztat majd, de o meg nemtudja, hogy a szigetrol elvileg nem lehet menekulni, meglatjuk, Kate es Sawyer mentoakcioja is erdekes lehet, hiszen visszaternek majd megmenteni Jacket?! A francia baratunk baratnoje is feltunethe mar, de azt hiszem szepen lassan minden megoldodik majd! Gondolom nagy rajongok tudjak, hogy a keszitok 4 szeriat terveznek, viszont ez nagyban fugg a csatornatol is, hogy mennyire akarnak befejezni egy olyan sorit, ami sikeres, es nezett! Nehez kerdes ez, a sorozat szempontjabol mindenkeppen a befejezes lenne a legjobb, hiszen minden ertelmet nyerhetne, es nem lenne elhuzva a dolog! Mindenki dontse el magaban szerintem, hogy mit szeretne! Sok ertelmetlen reszt, vagy magyarazatokat a kerdesekre?!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103139849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2007.02.09. 02:26:33

Sikerult meglesnem az 7ik reszt! :) Nem hagyott bennem mely nyomokat, de jo, hogy folytatjak a sztorit!
süti beállítások módosítása