2007.04.07. 13:32 teddike

Prison Break - Masodik szezon - final chapter

Címkék: sorozat prison break 2006 2007

Ket kek-halal kozott, amit korabban olvashattatok, sikerult azert megnezni a 22ik reszt is, amely Sona cimre hallgatott. Neheznek mondanam a mostani helyzetet, az az igazsag, szval sokat vartam ettol a resztol, es azt hiszem, meg is kaptam oket, persze jott sok uj kerdes, amire majd valaszolnak, de szep sorjaban...szval:

A masodik evad, egyszeruen, roviden es tomoren jo volt, nekem tetszett, es a nezettsegek alapjan kialakult egy torzs prison break es sereg, aki leste a sorozatot. Ennek koszonhetoen, vagy ennek is, megrendeltek a harmadik evadot. Ezt meglehetosen kettos erzesekkel fogadtam, reszben orultem neki, reszeben tudtam, hogy akkor fasza, nem lesznek valaszok.

Par sort a reszrol, meglehetosen jol alakultak a dolgok, mondhatni a 28 - 30ik percig ugy tunt, itt most minden lezarul, akinek halnia kellett meghalt, akinek eltunni, eltunt stb...alakultak a dolgok, Sarah is megjelent...Linc et felmentettek, jol alakultak a dolgok. Aztan jott a fordulat, es tudtuk, hogy jon a folytatas. Ez a Sona s dolog, ez erdekes, harmadik evad ismet "prison break", Mahone val, es Bellick el. Az oreg faszi ezt akarta elerni, hogy Micheal keruljon oda, mert ugy is meg akar majd szokni, most mar csak az a kerdes, ki van abban a bortonben, aki majd vele kell tartson, kik az uj szereplok, es mi lesz a szerepuk, mert tuti, hogy van ott valaki, akit ki kell hozni.

Sorban a szereplok. T-Bag megszivta, szerzodest kotott, valoszinuleg megy o is a Sona ba, az meg erdekes lesz. Nincs lassan keze, de el meg, es folytatja a dolgokat. Bellick jol megszivta, kihoztak bunosnek, Sona szinten, vegen osszeverve, durva volt latni azert, hogy mi megy ott...Mahone felultetese szinten jol sikerult, ebbol nagy dolgok lesznek szerintem, marmint Mahone es Michael mondjon akarki akarmit, szerintem jo paros lesz majd, mindketten a rendszer aldozatati, szval biztos, hogy elobb vagy utobb egyutt fognak melozni. Kim meghalt, szerintem legalabbis, igaz nem mutattak mi lett vele, de gyanus, hogy nem lesz tobbet. Kellermant szintent nem mutattak, de gyanusan o is meghalt, foleg, hogy tudjuk, atmegy egy masik sorozatba.

Sarah a vegen sejtelmesen eltunt, tehat felvezettek az eltuneset par resz erejeig, tudjuk, hogy terhes, par reszbol kimarad majd. Linc szabad, es nincs senkije, ergo most o lesz aki majd kinntrol iranyithatja a dolgokat, meg probalkozhat, meglatjuk. Elvileg tudtuk, hogy meghal egy masik szokeveny, Sucre volt ilyen kozelsegben, de gyanusan nem halt meg, bekerul korhazba, es majd felepul, foleg, hogy megjelent egy hir, miszerint a baratnojet alakito szineszno atmegy egy masik sorozatba, de maga a karakter megmarad. ( rossz pelda, de talan igy ertheto lesz, hiszen nezi mindenki: BK, Tilda maradt, a ket szineszno/csaj/picsa/kurva, kinek hogy tetszik, Erika es Moni helyet cserelt).

Azt hiszem egyenlore ennyi, nincs bennem az a nagy erzes, hogy huuu...varom a harmadik evadot, nem volt egy Lost os befejezes, de meg igy is respect a keszitoknek, jol osszeraktak, es varom a folytatast, de csak ugy nyugiba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873139912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolde monika 2008.02.09. 21:22:54

jo sorozat
süti beállítások módosítása