2007.04.13. 13:16 teddike

Péntek 13

Címkék: okossagok

Johet a nagy kerdes, ki mennyire babonas? Pentek 13, a szamitoget nem szabad bekapcsolni, nem erdemes menni sehova, a macskat kerulni kell, foleg a feketet, es sorolhatnam...

A babonasak lehetunk kb mindentol, vagy "felhetunk" olyan dolgoktol, amik nincsenek, es nem is tudjuk oket megmagyarazni, ennel ellenere bevett rutin szerint csinaljuk a dolgokat. Pl. en kozuti tabla alatt gyalog nem megyek at. Tudjatok amikor a jardat ativelo cucc van felteve, hogy mi merre van, na en azokat rendszerint kikerulom. Anno sem ertettem miert, ma viszont mar rutinosan, gondolkodas nelkul csinalom igy a dolgokat.

A pentek 13 az viszont pentek 13 :) ki gondolta volna, probalom okositani majd magam ezzel kapcsolatban, addig pedig egy kis orultseg. Mire jo az msn, foleg ha ilyen szep napunk van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr723139919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása