2007.07.13. 01:00 teddike

Jobland para part 2

Címkék: okossagok jobland para

Nos, igazabol semmi nem tortent, de ezt szeretnem osszefoglalni. Most mar ott tartunk, hogy ket havi ber nagy nehezen megerkezett. Most pedig varakozas van a harmadikra, az utolsora ergo. Amugy ebbe is van egy faszsag szerintem.

Mint mar emlitettem, a kifizetesek minden honap 8-16 ika kozott zajlanak le, ELVILEG. Viszont kilepni, csak 10 ike utani elso csutortokon lehet, ami most speciel 12. Es mivel meg nem erkezett meg a fizetes, igy kilepni sem lehet. Tudom, ez nem annyira nagy ugy, de hat akkor is szarul van kitalalva. Szerintem. Nem akarok en lenni itt a nagy okos, de ma mar 13, es pentek raadasul, mennyi az esely arra, hogy hetfoig megjon a penz? Megmondom, szerintem semmi, megint lehet majd telefonalni, es baszni a rezet a kemeny, netto 22 ezer forintert.

Nagyon ugyes volt, aki ezt kitalalta. Remelem mar kogazdag azota, es valami fasza autoval jar...Nem amitom itt magam, a lenyeg, hogy szerintem ez az egesz rendszer mehetne a kukaba, de valami miatt mukodik, es most, ennyire keson nem akarom feltenni magamnak azt a kerdest, hogy miert. Maradjunk annyiban...nalunk szinte minden lehetseges! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353139992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása