2007.10.16. 15:38 teddike

Sofőrök - a Viasat talált valamit

Címkék: tv sorozat viasat3 2007 2008

 
Nem is nagyon tudom, hogy valójában ez tényleg igaz, vagy csak álmodtam a tegnap estét? Nyílván nem kellene ennyire lelkesen, és fellengzősen kezdenem egy írást, hiszen azért ennyire nem lehet elszállni tőle, viszont annyira rég röhögtem ennyit egy órán keresztül folyamatosan, hogy a legrosszabb dolgok ellenére kizárt, hogy olyat tudjak írni erről a műsorról, ami negatív.

Majka és Gianni, elég sok reklámot láthattunk, ahol azon röhögnek, hogy egy öreg néni mit szenved össze vezetés közben. Majd persze jöttek az infók is a műsorról, aztán tegnap este elkezdődött. Ez egy olyan licenc, mivel nyílván nem mi találtuk ki, amit az amcsiknál még nem próbálták ki, valószínűleg a nyár során fogják bepróbálni. De nem ez a lényeg, elkezdődött a dolog, bemutatták a versenyzőket, totál béna női vezetők. Van aki 23 éve nem vezetett, vagy olyan is, akinek automata váltós autója van, és nem tud váltani vagy elindulni, nem tudják melyik pedál mire jó, stb. Hat versenyző, és hat másodpilóta, aki barát, barátnő, férj lehet. Mindenki kap egy suzukit, amivel egy hosszabb utat kell megtegyenek.

Innentől viszont sírva röhögős a dolog, már eleve az első elinduló meghúzza a másik autót. Nem tudnak megállni a rajtnál, kicsit érdekesen gázolnak a homokos úton. Nem igazán tudok kiemelni senkit, hiszen mindenki a maga módján pocsékul vezet. A szőke csaj, no komment, félelmetes, nem mer váltani, ezért 90 -es táblánál 40 -el megy. Traktort jobbról előz. A két öreg hölgy a kedvenc, nem tudom honnan sikerült őket összeszedni, de nagyon durva amit tolnak. És ez csak két versenyző a hatból, de csak rajtuk rengeteg röhögtem. Nyuszó, ha jól emlékszem volt egy ilyen szőke nő, aki a férjével tolta a dolgokat. Ő is megérne pár értékes dicséretet, mert nagyon jól tud vezetni.

A műsor annyiból állt, hogy a már említett suzukival elmentek egyik helyről a másikra, majd itt megjelent a háromtagú zsűri, és egy akadálypályán kellett ismét bizonyítani mennyire jól tud vezetni valaki. Persze a pályát előtte Majka és ex barátnője Fresh Andi mutatta be, remélem az összes ex megjelenik majd, mert akkor jön majd Zita is, reméljük a már megnagyobbított melleivel.

Az akadályokat kisebb nagyobb sikerrel, majdnem mindenkinek sikerült teljesítenie. Én azt mondom, hogy nagyon durva volt, és sírtam végig, szinte nem volt olyan, aki ne törte volna meg az autót. De ennek a műsornak ez a lényege. Hiszen egy percig sem tűnt úgy, hogy ez egy show, ahol erre kell játszani, hogy bénázzanak, itt mindenki ennyire béna! A játék sajátos szabályai alapján, a dolog végén az esik ki, aki a legrosszabbak között a legjobb. Egy fiatal hölgytől kellett búcsút venni, aki a legjobb volt, és választhatott pár letakart autó közül, és elvitt egy opelt.

Na azt hiszem ennyi így röviden. Nagyon durván tolták a dolgokat, egy hét múlva pedig jönnek a fiúk, bemutató alapján szerintem könnyezni fogunk, én már a bemutató után fogtam a hasam.
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333140049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanemá 2007.10.17. 14:27:51

Most megint csináltak egy alacsony költségvetésű mocskot. roncsautókkal valami tanyán bénáznak. Olcsó is, meg kell is a magyarnak. Szóval igazi sikersztori.

Ismeretlen_37501 2007.10.17. 23:41:15

Igen, de pont erre probáltam kitérni, vagy írni róla, hogy lehet akármilyen gagyi/szar, attól még a szereplők miatt sírva röhögős, és akkor nem látod az autókat sem, csak azt ahogy a helyzetek megprobálják megoldani. Vicces! Még mindig a két cuncin röhögok, akik jövőhéten lesznek!

Ferraj · http://www.futam.hu 2007.10.24. 14:19:36

Következő forgatási helyszín: Tököli Szezonzáró Gyorsulási FUTAM! Okatóber 27-28! Bővebb info: http://www.futam.hu
süti beállítások módosítása