2007.11.03. 01:03 teddike

Heroes - ismét

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

Ezt nem hiszem el, komolyan mondom, lehet nem igaz, amire ma rávilágított ismerős, de elsőre teljesen hihető, csak utána kell nézni a dolognak. Ez amolyan okoskodás lesz, elmélkedés, de csak röviden. Nem találkoztam még azzal infóval sehol, lehet én vagyok vak, de mint tudjukClaire kocsiját ellopják, még a második évad elején.

Ez tiszta mindenkinek gondolom. Majd kapcsoljunk oda, hogy a testvérek menekülnek, megismernek egy börtönbe egy srácot, akinek van egy kocsija, azt nem tudjuk honnan van, csak sejteti a srác, hogy nem az övé. Teljesen véletlenül a két kocsi megegyezik. Innen jön számomra az a világosnak látszó kérdés, hogySylar jelenleg nem Claire maci kocsijával menekül, illetve közelit? Lehet hülyeség, majd megnézem a részeket.

A másik hír, ami kicsit megrázott. Most mint sokan tudjuk, sztrájkolnak az írók, így ez több sorozatot is érint. Mint kiderült a Heroes is benne van a kalapban. Az NBC vezetősége megkérte/felszólította a készítőket, hogy a chapter kettőt záró 11 -ik részt forgassák újra, hogy az egyben akár évadzáró is lehessen. Ettől kicsit megijedtem, sőt már jöttek is a gondolatok, hogy akkor két verzió lesz, és ha nem jó a nézettség, akkor 11 -ik rész után lelövik a sorozatot. De ez mind hülyeség, jelenleg legalábbis úgy néz ki. Csak a sztrájk miatti óvintézkedés ez, és ha megszületik a megállapodás, akkor minden megy tovább, ahogy eredetileg el volt tervezve.

Ennyi egyenlőre részemről, tudom ahhoz képest, hogy sok rosszat írtam a sorozatról meglehetősen sokat foglalkozok vele, de nem tudok ellenállni, és még mindig a kedvencek között van, függetlenül attól, hogy továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy az első évad színvonalát nem üti meg eddig a második évad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr893140081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása