2008.05.06. 20:55 teddike

Lost s04e10

Címkék: sorozat 2007 2008 lost s04

Egy teljesen laza, és egyszerű részt kaptunk a héten. Nem is történt sok minden, de már most megjegyzem, hogy a sok fanyalgó nem tudom miért csinálja? Mármint, azt mindenkinek látnia kell, hogy ez a rész, nem volt a legjobb, legpörgősebb. De nekem tetszett, sőt nagyon jó hangulata volt, ami kicsit a régebbi részekre emlékeztetett. Ebben az évadban már egyébként is kaptunk két olyan részt, ami top 5, és még jön a szezon vége. A részről bővebben a tovább mögött.


Egy teljesen laza, és egyszerű részt kaptunk a héten. Nem is történt sok minden, de már most megjegyzem, hogy a sok fanyalgó nem tudom miért csinálja? Mármint, azt mindenkinek látnia kell, hogy ez a rész, nem volt a legjobb, legpörgősebb. De nekem tetszett, sőt nagyon jó hangulata volt, ami kicsit a régebbi részekre emlékeztetett. Ebben az évadban már egyébként is kaptunk két olyan részt, ami top 5, és még jön a szezon vége. A részről bővebben a kép után.

Jack FF, a szigeten beteg, műteni kell, az FF -ben meg együtt van Kate-el. A szerelmi háromszög, vagy sokszög kezd kicsit bonyolódni, na meg kezd teljesen elcsúszni. Amit Juliett is mondott, na meg itt van Kate Jack ragaszkodás, jön vissza Sawyer. Majd lesznek még érdekes dolgok az biztos.

Miért volt fontos ez a rész? Tudjuk, hogy a vöröske, aki nemrég jött a szigetre, tud koreaiul, és simán megbeszéltek mindent Jin-el. Ebből az is következik szerintem, habár ez lehet sokaknak nem tetszik, de szinte biztos, hogy Jin meghalt. Továbbá már az is biztos, hogy Sawyer önként vállalta a szigeten való maradást, ez a végén lévő dráma során derült ki. Mivel az FF során is előkerült a neve, hogy valamit Kate megigért neki. Viszont Jack nagyon komolyan veszi ezt a helyzetet. És amikor leosztja, hogy ő volt az aki megmentette a szigetről, azért az szerintem sokat jelenthet.

A szigeten nem sok minden történt. Amellett, hogy a vöröske tud koreaiul, megtudtuk, hogy a kommandósok nem haltak meg, a füst tehát nem megölni akarta őket, hanem csak elkergetni. Továbbá az is világos most már, hogy a francia tyúk tényleg meghalt, mivel ott voltak eltemetve, de ki temette el őket? Claire meg ugye Miles és Sawyer társaságában megy vissza a partra, éjszaka viszont megjelenik az apja (egyben Jack apja is), és elviszi az erdőbe, de Aaron marad. Vajon így tűnik el örökre a csaj? Majd meglátjuk.

Még valami, az FF-ben, Jack elmegy Hurley-hez, aki elmondja neki, hogy Charlie olykor megszokta látogatni, és majd őt is megfogja látogatni valaki. Meg az is kiderül, hogy Charlie annyit üzen Jack-nek, hogy nem maradhat együtt Kate-el, illetve nem nevelheti fel Aaron-t. Jack begőzöl, megkéri Kate kezét, de ezek után derül ki, hogy Kate Sawyer-nek tesz valami szívességet, másik meg, hogy ismét megjelenik az apja.

Ezek a holtak visszatérnek dolgok, elég komolyak, és jó lenne már értelmes választ kapni rá. Most komolyan, ki lehet az? A füst?! Remélem majd megtudjuk, még a következő pár részben.
Egy kis időrend, ha lehet ezt mondani. A "we have to go back" történt még mindig a legkésőbb. Mármint időben ez úgy történt, hogy Hurley FF, a mostani Jack FF, és a harmadik évad vége. És ebben még el kell helyezni Hurleyt, aki meglátogatta Sun-t, nos szerintem ez történt a legkorábban, a Hurley FF előtt. Sayid időbeli tevékenysége, még nem tudom, hogy mikor történhetett. De remélem, hogy a következő részben már lesznek ismét. Jöhetne a Desmond, Locke FF vagy FB is. Mondjuk...lenne egy két ötletem, hogy mi lesz a szezon végén, de egyenlőre megtartom magamnak. Na nem olvastam semmi spoilert, csak amolyan "megérzéseim" vannak. Még négy rész!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr163140290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2008.05.07. 16:54:07

Most olvastam vissza, mit sikerült írni, és pár dolog kimaradt, ahogy látom. De nem is baj, lehet jobb itt leírni őket. Utólag belegondolva, egyre jobban tetszik ez a rész. Jack minden szavának, az FF során volt jelentősége. Már írtam , "én mentettelek meg", vagy amit charlie mondott, "nem nelveheted fel". Vajon miért? Meg ott volt, a végén, amikor mondja Kate-nek, hogy "semmi köze" a gyerekhez. Vajon tudja már, hogy neki van? Így viszont már biztos, hogy amikor a "we have to go back" volt, akkor Jack Aaron-ra gondolt, aki a mostani esetleg vita miatt, megharagaduhatott Jack-re? Na nem tudom, majd kiderülnek a dolgok. Viszont az tényleg egyre jobban érdekel, hogy mi lesz az utolsó részben? Mert az szinte biztos, hogy FF lesz, de hol? A szigeten, vagy valahol a világban?!
süti beállítások módosítása