2008.11.07. 07:36 teddike

Madagascar: Escape 2 Africa ( Madagaszkár 2)

Címkék: film 2008 4 csillag madagascar escape 2 africa

Nincs is jobb annál, mint reggel hülye állatokról olvasni. Pedig sajnos a péntek most így fog sikerülni. Határozottan hülye voltam már megint. Én meg az elvárásaim, komolyan el kellene gondolkodnom. Nem is tudom, miért vártam ennyire ezt a filmet, de nagyon vártam, erre hatalmasat kellett csalódnom. Lehet én emlékszem rosszul az első részre? Biztos így van, mert gondolom abban is csak a pingvinek tetszhettek, és semmi más. 

madagascar escape 2 africa

A történet, ha egyáltalán lehet valamit mondani erre a 85 percre, akkor az még rövidebben annyi, hogy a négy jóbarát, akik Madagaszkáron tengették napjaikat a pingvinek segítségével elindulnak haza New York-ba, de helyette csak Afrikáig jutnak, ahol megismerkednek a helyiekkel, és otthon érzik magukat. Persze ezek közben még bizonyítani is kell, mert csak úgy persze senkit sem fogadnak be. 

Még mindig ideges vagyok egyébként magamra, és továbbra is ugyanazt a kérdést teszem fel állandóan: Miért? Jönnek vissza az emlékek az első részről, és az a helyzet, hogy abból szinte semmi nem maradt meg a második részre. Az állatok Alex, Marty, Melman és Gloria továbbra is reménytelenek. Nem is tudnék olyan részt mondani, amikben ők lettek volna, és még jót röhögtem is volna. Ennyit a főszereplőkről. Szerencsére velük jött az első részből Julien király is, aki már hozott magával egy kis humort is, na meg a négy pingvin, akiktől olykor azért lehetett volna szakadni, de ennyi. 

Ezt szerintem nagyon nem gondolták komolyan, vagy ismét nagyon sok pénzt szerettek volna zsebre tenni. Vagy csak én látom rohadtul rosszul a helyzetet? Nulla történet, jó oké, ezt nem várja annyira az ember egy animációs filmtől, de azért kaptunk (csak) idén ennél sokkal jobbat. Aztán itt vannak az állítólagos főszereplők, akiknek sajnos nagyon nem sikerült ütős szöveget írni. Mert sajna még ezen kevés percben is volt olyan rész, amikor bizony unatkoztam. Amit pedig végképp nem értek, hogy a karakterek miért nem lettek jobban kidolgozva? Mármint mindenki látta idén a Pandát, vagy a Wall-E-t. Mennyire gyönyörűek volták már, értelmesebben mondva, sokkal szebben lettek megrajzolva. Itt meg, gyenge az egész.

Mennyire tetszett nekem a film? 4/10! Lehet sokat adtam rá. De ennél többet biztos nem ér az egész. Lehet ha eljutok addig, hogy eredeti nyelven megnézzem, akkor jobban élveztem volna Ben Stiller, Chris Rock vagy David Schwimmer hangját, de sajnos nem tettem. Most meg fogom a fejem, hogy erre pénzt adtam ki. Gyorsan keresni kell valami jót, és elfelejteni ezt az egészet, akkor talán rendben leszek.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733140705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása