2009.01.13. 20:04 teddike

Prison Break: Ennyi volt!

Címkék: sorozat 2008 2009 prison break s4

A Fox a mai csodás napot választotta arra, hogy végre közöljön több információt is a sorozataival kapcsolatban. Így tett a Prison Beak kapcsán is, aminek az lett a vége, hogy: This will be the final season of "Prison Break." Magyarul tehát, a 4. évaddal véget ér a sorozat. 

A maradék részek ennek megfelelően április 17-én térnek vissza, péntekenként lesznek majd láthatóak, miután kifut a Terminator sorozat második évada. Egyelőre csak annyi biztos, hogy négy rész lesz még, viszont akkor jogos a kérdés, hogy mi lesz azzal a kettővel, ami a 22 részhez kellene. 

Egy személyes vélemény a végére: én nagyon örülök neki. Már korábban megtettem volna, még a 4. évad közepe felé, de ezt már írtam. Most viszont legalább biztos, hogy lesz lezárás, aminek legalább tudunk örülni (ennek is). 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783140881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása