2009.06.06. 21:34 teddike

Mozi - Június

Címkék: film 2009

Beköszöntött szépen a nyár, folytatódik tovább a blockbuster időszak. És a mostani felhozatalt elnézve, úgy látszik minden a Robotokra van kihegyezve. Annyira nem jött be a május, igaz volt kellemes meglepetés (Star Trek), de a többsége a filmeknek nem tetszett. Remélem ezen a mostani hónap változtatni fog valamelyest. Szokásos formában, érkeznek az amerikai bemutatók hetekre szedve, aztán foglalkozunk egy kicsit a hazai lehetőségekkel is.

hangover movie poster taking of pelham 1 2 3 the proposal year one movie poster

Első hétvége már javában folyik, itt megnézhetitek, hogy mik kerültek a mozikba. De érintőlegesen azért most is essen róluk pár szó. A Land of the Lost nekem biztos kimarad, igaz a trailer még elment valamennyire, de annyira nem vagyok oda a Will Ferrel filmekért. Most volt a premierje a Hangover-nek is, amit nagyon várunk már a hazai mozikba is. Keressetek rá a filmre, van róla pár bejegyzés. 

A második hétvégén (június 12.) kerül a mozikba The Taking of Pelham 1 2 3, ami Denzel Washington és John travolta új filmje. Illetve érkezik egy új Eddie Murphy film, az Imagine That. Próbálkozik az öreg, meglátjuk milyen sikerrel. 

Június 19.-én két vígjáték kerül bemutatásra. Julia Roberts és Ryan Reynolds főszereplésével érkezik a The Proposal. Az ellenfél pedig a Year One lesz, amiben visszarepülünk az emberiség legelső évébe Jack Black, Michael Cera és Olvia Wilde vezérletével. Nem mellékesen a film producere Judd Apatow.

Egészen a hónap végéig, egészen pontosan június 24.-ig kell várnunk a Transformers második részére. Ami nagyon remélem, hogy kiveri a biztosítékot, és zúzni fog ezerrel. Mellette érkezik egy dráma is Alec Baldwin és Cameron Diaz vezérletével (My Sister's Keeper). Meglátjuk ők mire lesznek képesek a robotok ellen. 

transfomers revenge of the fallen know1ng the boat that rocked terminator salvation

A hazai mozikba is kisebb csúszásokkal, de érkeznek a nagyobb filmek. Ezen a héten még pótoltuk az új Terminator-t. A második héten (június 11.) jön a Képlet (Know1ng) és ezzel együtt Nicholas Cage is, illetve a Rockhajó (The Beat That Rocked) ami mindenképpen kötelező programnak számít. Csak hat napot kell várnunk, és jön a Másnaposok (The Hangover), ami a nyár egyik legszórakoztatóbb filmjének ígérkezik a bemutatók alapján. Ezzel együtt érkezik, a világpremierrel együtt a Nászajánlat (The Proposal). És szerencsére nem kell egy napot sem várnunk az amerikai közönséghez képest, nálunk is bemutatkozik a Transformers folytatás június 24.-én. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr883141257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása