2009.09.03. 19:34 teddike

Moziajánló: 36. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Hallottátok már, hogy a hétvégén rossz idő lesz? Ennek örömére, íme azok a filmek, amikre elmehetünk, ha esetleg nem akarjuk bentről nézni az esőt:

Hazai bemutató (szeptember 3):

  1. Hajsza a föld alatt (Taking of Pelham 1 2 3): Elsőre nem nyújtott nagy élményt, írtunk is róla, hogy mennyire jött be. Denzel Washington és John Travolta a két főszereplő, aki miatt azt mondom, érdemes megnézni.
  2. Két szerető (Two Lovers): Joaquin Phoenix mielőtt a zenei pályára lépett volna megajándékozott még minket egy romantikus filmmel.

Amerikai bemutató (szeptember 4):

  1. Gamer: Legtöbb moziban, Gerard Butler főszereplésével, egy elképzelt jövőben, több ismert sorozatos arccal, mint Dexter és Peter.
  2. All About Steve: Sandra Bullock és Bradley Cooper főszereplésével egy igazi vígjáték az asztalon.
  3. Extract: Jason Bateman, Mila Kunis és Ben Affleck elég nagy, vagy legalább ismert nevek ahhoz, hogy esetleg érdekeljen minket a film.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293141424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása