2009.09.24. 18:10 teddike

Emlékeztető: Csütörtök (Fáradtság van)

Címkék: sorozat 2009 2010

Az eddigi napok: hétfő, kedd, szerda. Ma este nem sok újonc fog indulni, DE azt az egyet hatalmas várakozás előzi meg. Nem nehéz kitalálni, hogy az idei évad legvártabb sorozata mutatkozik ma be, nem kis túlzással, az egész világ számára. Ha még nem jöttetek volna rá, akkor a Flash Forward-ra gondolok. Abszolút high concept sorozatról beszélünk, amelyet sokan Lost utódnak kiáltanak ki. Bizonyos szempontból tekinthető akár annak is, de valójában nem az. Minden másról a hétvégéig várható egy hosszabb írás.

Viszont, a ma este mégis hangos lesz! Pontosan azért, mert olyan sorozatok térnek vissza, amelyek évek óta nagyon magas nézettséget hoznak. Illetve most először lesznek igazán nagy csaták az idei évadban. Mondom is sorba mire gondolok: az első órában egymásnak megy az előbb említett Flash Forward, Bones és a Survivor, illetve a "szerencsétlen" Vampire Diaries is. A második órára ma este visszatér a CSI, amely nyakába kapja az évek óta megszokott ellenfelét, a Grey's Anatomy-t, amely szinte ma este debütál az új évaddal. Korábban tértek vissza, de szintén ebben az órában lesz a Fringe, a Supernatural és az Office - Community páros is. A nyomozós sorozat és a dokik alapból a legmagasabban nézett programok közé tartoznak, és akkor a kisebbek nagy rajongói táboráról még nem is beszéltem. Érdekes lesz mindenképpen, hogy mi képes ebben az órában megmaradni. 

A harmadik órarára is marad egy nagy visszatérő, amely ma este megkapja nyakába a dupla résszel jelentkező Grey's premiert, de egy hét múlva majd a Private Practice ellen megy csatába, és amelyik sorozatról beszélek, az az egyik kedvencem, a Mentalista. Ha nem lett volna világos, hogy miről beszéltem, íme egy kép, amely meggyőz szerintem mindenkit arról, hogy jó este lesz ez:

2009 - 2010

A kép kattintásra nagyobb és olvashatóbb lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663141498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_104632 2009.09.24. 19:47:34

Durva nagy nézettségek várhatóak szerintem. A Flash Forward-ért izgulok nagyon.
süti beállítások módosítása