2009.11.25. 17:24 teddike

Trauma - Magyar lagzi élőben (1x08)

Címkék: sorozat trauma 2009 2010

Nem mehetek el szó nélkül a Trauma korábbi része mellett, amelyben az eddigiekhez képest a legtöbb magyar jelenlét volt. Nem mondom, hogy a legjobb sorozat, amit mostanában látni lehet, de egy karakter miatt, heti rendszerességgel követem. De most nem erről akarok írni. A magyarok szerepléséről sikerült kivágni a videót, amit most nézettek meg, aztán alatta folytatom:

A videó azóta kikerült a sorozatjunkie-ra is, sőt a sorozatguru-n még egy riportot is lehet olvasni az egyik szereplővel. Ma pedig az origo is megírta a maga kis bejegyzését. Annyi különbséggel, hogy ők nem igazán említették meg, honnan szerezték a videót (innen is üzenem, hogy nagyon szívesen), de ez legyen a legnagyobb baj. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463141745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása