2010.04.15. 02:46 teddike

Moziajánló: 15. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Szomorú egy hét ez, főleg az amerikai bemutató miatt. Olyan filmet nézhetnek (a szerencsések), amit mi csak nyáron. Szerintetek ki fogja megvárni, hogy moziba nézze? Nézzük inkább a mi lehetőségeinket:

Hazai bemutató (04.15):

  1. Nem félünk a farkastól? (Kdopak by se vlka bál): Fogalmam nincs mi ez, de ha valakit érdekelne, így a címe alapján. Vagy tudtok róla valamit? Ne tartsátok vissza.
  2. A titánok harca (Clash of the Titans): Lassan jön az írás róla, addig meg emésszük azt, hogy szar film, és 3D-ben sem nagyon szabad megnézni. Mondhatni teljesen felesleges.

Amerikai bemutató (04.16):

  1. Kick-Ass: Sírok, mást nem nagyon tehetek. Majd nyáron! A magyar címet meg nem vagyok hajlandó leírni.
  2. Date at a Funeral: Vígjáték, Chris Rock, Martin Lawrence, Tracy Morgen főszereplésével. Mennyi esélye van vajon?

Remélem összejön ismét az a remek ellentét, hogy egy amerikai mozikban nagyon sikeres és rengeteg pénzt hozó film, nálunk bukjon. Szívesen leülnék beszélgetni valakivel arról, hogy ki és milyen alapon dönt a magyar forgalmazásról. Már csak azért is, mert egyelőre a Kick-Ass nem kapott negatív kritikát. Hatalmas a hype körülötte. Mi meg elmegyünk mellette. Ahogy kell.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613142188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attii 2010.04.15. 14:30:53

Én leírom, mert nem félek a haláltól: HAVVER - ultragáz Titánokat nézzük, de ezek szerint nem éri meg kiadni a jegyre a pénzt, mármint 3D.
süti beállítások módosítása