2010.05.06. 16:05 teddike

Előzetes: Machete

Címkék: film 2010 machete

Mikor döntötted el az elmúlt, lassan két évtizedben, hogy Robert Rodriguez rajongó leszel? Ez amúgy azért jó kérdés, mert lehet 1993-ban már ott ott ültél az El Mariachi-n, de az is lehet, hogy a negyedik Spy Kids 3D-re vársz. Közben azért volt még egy, azóta klasszikusnak számító alkotása, ez pedig a Sin Sity, aminek a második és harmadik részét is már nagyon várjuk. De ne nagyon szaladjunk ennyire előre. Főleg, hogy az elmúlt években az arcunkba kaptuk a Grindhouse-t és a Planet Terror-t is. Ezek milyen szintet ütöttek meg egyébként? Nekem biztos, hogy a Sin City és Banderas aprításai tetszettek a legjobban.

Ezt a bevezetőt csak azért akartam megírni, mert így talán nem fogjátok ferde szemmel nézni a Machete előzetest, ami szerintem tipikusan Rodrigez keze munkáját jelzi. A főszereplő egyébként Danny Trejo lesz, akinek az arcát csak imádni lehet. Még mindig szakadok egyébként a "születettfeleséges" fellépésén. De nem ettől lett ő ismert. Mellette ott lesz egy igazi badass csirke is, Michelle Rodriguez, valamint még jó pár ismert színész: Jessica Alba, Robert de Niro, Steven Segal, Lindsay Lohan és sorolhatnám.

A premier szeptember 3-án lesz. Van még időnk emészteni addig, hogy mit is láttunk. Mellesleg nem rossz előzetes ez, csak nem a megszokott. Szerintetek? Ha holnap lehetne nézni, elsők lennétek a pénztáraknál?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr903142270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EmceeMike · http://emceemike.blog.hu 2010.05.07. 00:18:20

Alig vártam már, hogy megcsinálják a filmet belőle. És ha valóban bekerül a mozikba is, akkor mindenképp megfogom nézni. :)

zolee 2010.05.08. 01:02:05

Akkor már ketten mindenképpen leszünk egy előadáson.

EmceeMike · http://emceemike.blog.hu 2010.05.09. 04:07:32

Hárman, van egy haverom, aki film és tarantino-rodrigez buzi, ő is tuti eljön. :D

dave_k 2010.05.09. 10:53:11

Tegnap még egyáltalán nem tetszett, de most már úgy látom, ott leszek a premieren.
süti beállítások módosítása