2010.05.24. 13:25 teddike

Akiktől búcsúzunk: Desmond Hume

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Nehéz a rajongó élete, mivel jönnek a karakterek, és nem tud lassan már mit kitalálni, hogy ne ismételje saját magát, valamint olyat írjon, ami tényleg igaz is. Desmond volt az a szereplő, aki szerintem a legközelebb került sokunkhoz. Henry Ian Cusick számomra bekerült a "desmond" dobozba, és nagyon nehéz lesz onnan kikeverednie. A játék, a stílus, a történet, a "brotha" ott marad majd mindannyiunkban. És bocsánat, ha kicsit elfogultan írom ezt, de talán az ő történetét elnéztem volna egy spinoff formájában, még évadokon keresztül. Vagy csak azt, hogy hosszú ideig nem jöhetett ki egy bunkerből, és nyomkodta a számokat? Nem tudom, próbáljuk ki, kérünk erről (is) egy évadot!

lost the finale desmond

Történet helyett, inkább arról pár sort, hogy nagyon ritkán látni ennyire összeillő párt a képernyőn, mint Desmond és Penny volt nekünk. Utóbbi nem fog külön bejegyzést kapni, éppen ezért írom itt le, hogy minden közös jelenetükért megy a piros pont a castingos csapatnak. Remek munkát végeztek. Amikor pedig Desmond a Searcher fedélzetére lépett, azt szerintem nem lehet nagyon leírni könnyes szemek nélkül.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873142385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.24. 20:36:26

See You In Another Life Brotha' ! (kivancsi leszek h mossa le ezt majd magarol valaha is...s persze hianyozni fog..)
süti beállítások módosítása