2010.05.24. 21:53 teddike

Lost: A finálé nézettsége

Címkék: sorozat 2009 2010 nezettseg lost s06 the finale

A finálé nézettsége is pont olyan elvárásokkal ment szembe, mint maga a rész. Előtte tippelgettünk, hogy vajon mi lesz a vége, mennyien fogják nézni az utolsó perceket. Sokan epikus nézettségre vágytak, hatalmas számokkal, de helyette jött a valóság, amire nem kellene legyinteni. Kijönnek majd a későbbi adatok, és kiderül, hogy pár nap alatt több millióan nézték meg. Izgultak, örültek, sírtak rajongók milliói szerte a világban.

Én a finálé előtt azt mondom, hogy 17 millió feletti nézettséget fog elérni össznézettségben, helyette viszont a 2,5 óra átlaga 13,5 millió lett. Igaz voltak olyan pillanatai, amikor még az általam tippelt számnál is többen kapcsolódtak be az eseményekbe. Ami ennél fontosabb adat, hogy 18-49-ben mire lehet/volt képes a finálé. Erre a korábbi tippem 5,8 volt. Amit sikerült eltalálni. Természetesen a végleges adatoknál ez még változhat. Ami biztos, hogy a hatodik évad első része 5,5-ös ratinget hozott, tehát ehhez képest nem kimagasló eredmény ez. De mint mondtam, a végső elszámolásnál fog még meglepetést okozni.

Apróságként még megjegyzendő, hogy a felvezető műsor 4,0-as ratinget hozott. És így, a teljes estét nézve, az ABC lett a legnézettebb csatorna vasárnap este. Valamint, szintén kis apróság, 2007 óta ez volt a legnézettebb finálé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr683142389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása