2010.11.10. 00:54 teddike

The Walking Dead: Maradtak a nézők!

Címkék: sorozat the walking dead 2010 2011 nezettseg

A The Walking Dead érkezését hatalmas hype előzte még, kivételesen még az oldalon is. Nem egy poszter, előzetes vagy "így készült" videó került fel, képekkel együtt. Ez természetesen nagyban azt a célt szolgálta, hogy a premierre és az utána következő részekre is maradjanak a nézők. A célt az AMC elére, és gondolom náluk most hat héten keresztül tartó party-sorozat veszi kezdetét. Az első rész (pilot) nézettségéről már volt szó, most jöjjenek a számok a második részről:

Össznézettségben 4,7 millió néző, ha a korábban mutatott linkre kattintottatok, akkor most kiderülhetett, hogy nagyon keveset veszített az pilothoz képest. Plusz 18-49-ben is 2,5-ös ratinget produkált.

the walking dead

Már az első rész nézettsége alapján, de a második után biztosra vehető volt, hogy a csatorna lépni fog a jövőt illetően. Soha könnyebb helyzetben nem voltak szerintem, hiszen ilyen számok mellett, egyértelmű volt, hogy jönnie kell a folytatásnak. Igaz, most csak 6 részt fogunk kapni, összesen, de a második évad már 13 részes lesz!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463142960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.11.10. 05:12:56

én is nézem, tetszik!:)

zolee 2010.11.10. 09:55:46

Nagyon komoly nézettség, ahhoz képest, hogy kábelen megy. AMC biztos boldog.
süti beállítások módosítása