2011.06.25. 20:20 teddike

Ajánló: Captain America

Címkék: film 2011 captain america

A nyári blockbuster szezon ígéretes darabját várjuk továbbra is, hogy megérkezzen a hazai mozikba. Amerikai premier július 22-én várható, nekünk ehhez képest plusz két hetet kell várnunk, hogy augusztus 4-én bevehessük a mozikat. Annyi bizonyos, hogy a Chris Evans főszereplésével készült Amerika kapitány sokkal jobb fogadtatásra számíthat mint a Green Lantern és akár a nyár egyik legjobb filmje is lehet. Az előzetesek egészen biztatóak és nagyon negatív előszelet nem kapott eddig sem a film. A premier előtt persze ez még változhat de reménykedek abban, hogy jó filmhez lesz szerencsénk, azt a fránya romantikus vonalat meg valahogy csak elfelejtjük.

Mutatok nektek egy posztert ami a napokban került elő illetve vagy egy új előzetesünk a Yahoo! jóvoltából amit erre a linkre kattintva érhettek el.

captain america

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr213143262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása