2011.08.15. 21:43 teddike

Teen Choice: Penny és Chuck

Címkék: chuck the big bang theory kaley cuoco teen choice awards 2011 zachary levi

Augusztus 7-én idén is megrendezésre került a Teen Choice Awards, aminek a házigazdája Kaley Cuoco volt és amit a FOX közvetített. A díjról annyit, hogy a hivatalos oldal (ahol a nyertesek is megtalálhatóak) szerint több mint 100 millió szavazat érkezett be és ezek alapján kerültek ki az adott kategória győztesei. Ti láttátok a műsort? Én bevallom őszintén, nem igazán követtem az eseményeket, elolvastam a győztesek listáját, legyintettem egyet és le is volt tudva a díjátadó. A napokban viszont, egészen jó minőségben előkerült pár fotó arról kis előadásról, amit a műsor házigazdája (Penny) és Zachary Levi (Chuck) tartott a közönségnek, nézzétek csak:

Igazából az a helyzet, hogy ezek ketten a saját sorozatukban sem teljesen százasok, így szépen és finoman fogalmazva, ez a ruha rajtuk viszont még ezen is túl tud tenni. Nem használnám rájuk az "aranyos" jelzőt, de azt hiszem ez a kép tényleg visz mindent, ja és van még egy, akció közben:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr203156508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

berc 2011.08.15. 22:55:06

Nagyon jól mutatnak :)
süti beállítások módosítása