2006.11.17. 19:00 teddike

Megatanc, Topmodell..es a tobbiek

Címkék: topmodell karsai zita nagy reka megatanc

Mibol latszik, ha mondjuk egy sorozat, tv musor nem megy rendesen? A valasz nagyon egyszeru, meglessuk a nezettsegi adatokat, es mar tudjuk is, hogy mi elott ultek a legtobben!

Mibol latszik, ha egy csatorna is belatja, hogy a musor egy kurva nagy bukas? A valasz itt is nagyon egyszeru, probalkozik, ami azt jelenti, hogy atrakja egy masik idopontra! Nos..hat itt tartunk most, a sikeres topmodell, idehaza nem nezi senki, vagy legalabbis nagyon kevesen, emiatt 22:10kor kezdodik, mint mar korabban is irtam...

A nap ilyen jellegu nagy hire, hogy a megatancot is atraktak...eszrevette, belatta a tv2, hogy a szombat esti laz -al szemben semmi eselye sincs, legalabbis a nezettsegi mutatok szerint muszaly valtoztatnia...

Ennek koszonhetoen jovo heten, november 24 en, mar pentek este lesz a musor...es mi van akkor az rtlen...hat bk meg szokes...lehet ez is naiv huzas volt...de nem hiszem, hogy teljesen levennek a musorrol! Amugy jovoheten, a penteki musorba, itt lesz az egyik nagy kedvencem sofia boutella...szval aki nezte eddig, az nezze most is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443139765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása